Oldalak

2013. március 3., vasárnap

49. fejezet

Sziasztok. Nem tartok most hegyi beszédet, hogy miért nem volt rész. A lényeg lényeg annyi, hogy tegnap este kaptam egy felkérést az osztály társamtól, amit nem volt szívem visszautasítani. Gitározni fogok majd, lényeg ennyi. Kellemes olvasást mindenkinek! 

Csajszeee: Ohh....Júj...Ennyire meghatott? Jesszus....OMG! Örülök, hogy ilyen hatással vannak rád, ez tényleg nagyon jól esik! 
Stefii: Hihihih, köszönöm! Layn forever! :D 
Dorinaa: Lesz még róla szó, de majd csak később! :D 
Izii: Köszönöm! :D



Suliban, és a Tokió felé vezet út!

Reggel elég korán keltem fel. Mivel nincs első két órám, ezért most van időm egy kicsit elmenni futni, majd úgy elmenni a suliba, hogy az három táncra már formában legyek. Felvettem a melegítőnadrágomat, majd a sportmelltartót, és egy vékonyabb pulcsit. Fogtam a fülesemet és a telefonomat, majd már mentem is le. Ittam pár kortyot, majd már mentem is. Indítottam egy kis zenét, majd pedig futottam is. Közben azon gondolkodtam, hogy holnap már újra  repülőn ülünk és megyünk Tokióba. Izgatott vagyok, és alig várom, hogy lássam  a nagyvárost. Út közben láttam, hogy volt egy pár ember aki megnézett, de nem éppen foglalkoztam velük. Elég sokan éppen iskolába tartottak, amin csak mosolyogtam. Pár lány egyből megállított, én pedig kivettem a füles a fülemből.
- Sziasztok! - mosolyogtam rájuk.
- Szia Elizabeth. - láttam rajtuk, hogy nagyon örülnek nekem.
Kértek képet, amit örömmel készítettem el velük, majd mentem tovább, mert azért nekik is iskolába kell menniük. Elég sokat futottam, és mikor már indultam vissza telefonom is megszólalt, Zayn neve villogott rajta.
- Szia. - köszöntem.
- Hali merre vagy? - kérdezte aggódva.
- Nyugi, eljöttem futni, hamarosan otthon leszek. - mosolyogtam.
- Ja... Siess! - nevetett.
Én is csak nevettem, majd letettük, és siettem is vissza. A hát elé érve vettem egy mély levegőt, majd bementem.
- Megjöttem! - mondtam.
- Zayn üzeni, ha végeztél, menj át hozzá, jah és a bőröndöddel, együtt, mert suli után indultok! - adott egy puszit az arcomra anyu.
- Köszönöm! - mosolyogtam.
Felfutottam, egy gyors tusolás, majd belebújtam a halványrózsaszín harisnyámba, és erre húztam fel a nadrágomat, majd a felsőmet is felhúztam a táncos ruhákat gyorsan elpakoltam, és már nyitottam is a bőröndömet. A ruháim nagy része, már ki volt pakolva, összehajtva az asztalon, amiket gyorsan el is tettem. Csinosabb darabok is belekerültek, hiszen egy csomó helyen meg kell majd jelenniük, és nem tudhatom, hogy én is megyek vagy sem. Ahogy megvoltam mindennel, a bőröndömet összehúztam, fogtam a táskámat, és a kicsi táskát is, és már mentem is. Lent újabb búcsúzás várt rám, és aggódás, de sikerült valamennyire megnyugtatnom a szüleimet is.
Zaynhez érve, ő már nyitotta is az ajtót, majd pedig fogta a cuccaimat. Amint letettük, ő szorosan tartott, majd csak nevettünk. Ajkait az enyémre nyomta, és mohón faltuk egymást.
- Nekem mindjárt mennem kell. - finoman toltam el magamtól.
- Elviszlek! - kacsintott, és szorosan tartott magához.
- Azt megköszönném. - mosolyogtam. - Hogyan lesz akkor suli után az egész? - kérdeztem.
- Az útleveled nálam, elmegyek érted iskola után, és megyünk is a reptérre, aztán indulás Tokióba.
- Húha. Jó húzós lesz a mai napom! - mondtam.
 - Majd a repülőn alszol... - motyogta a fülembe.
- ha énekelsz akkor biztos! - mondtam átkarolva a nyakát.
- Ez csak természetes!
Szorosan öleltük egymást, majd elengedett, és adtam neki egy puszit, majd már fogta is a kocsi kulcsot, és indultunk. Beültem majd ő is, és el is indította a kocsit. Benyomtuk a rádiót, amit eléggé le is halkítottunk, de ez így most pont jól jött.
A sulihoz érve, csak odahajolt hozzám, én a hajába túrtam, és egy hosszas csókot váltottunk.
- Suli után itt várlak. - mosolygott rám.
Én bólintottam, majd adtam még egy puszit neki, és már mentem is. Kiérve odamentem Lucehez és Bellához, majd intettem Zaynnek, ő pedig ment is.
- Olyan édesek vagytok! - karolt belém Luce. - Mikor indultok amúgy?
- Ma suli után... - suttogtam.
A lányok bólintottak, majd bementünk a terembe, én pedig a fürdőbe mentem, hogy átöltözzek. Visszaérve meglepődtem mikor nem a tanárunkat láttam hanem Danielle mosolygós arcával találkoztam. lenyújtottunk, majd kezdetét vette a próba, vagyis inkább csak nekem, mert a többieknek nem éppen voltak hajlandók mivel nincs sitt tanár, ezért elücsörögtek, de én és Bella nagyon is elvoltunk. Kapcsolt egy kis zenét, és mi pedig csak táncoltunk.
A szünetekben Luce is lejött hozzánk, meg Danielle is ott volt velünk. Nagyon jól elbeszélgettünk, és élveztem az egészet.
- Izgulsz? - kérdezte Dani mikor már csak ketten maradtunk.
- Mi miatt? - kérdeztem.
- Hát Tokió miatt.
- Egy kicsit, de inkább várom! - mosolyogtam.
- Zayn ötlete volt, hogy velük tarts?
Mosolyogva bólogattam.
- Ő aztán tényleg szerelmes beléd! - kuncogott. - Perrievel soha sem láttam még ilyennek.
- Pontosan hogy érted ezt? - kérdeztem.
- Hát ilyen ragaszkodónak! Őt nem cipelte magával. Téged meg egy pillanatra sem akar egyedül hagyni.
Elpirultam, hogy ezeket elmondta nekem. Gőzöm sincs milyen volt előttem, de nagyon jól esett,hogy ezeket elmondta nekem. Amikor belekezdtünk az utolsó órába, már egyre inkább izgultam. Kicsengetés előtt egy kicsivel mindenkit elengedett, én pedig már öltöztem is fel, elköszöntem a barátaimtól, és Danival együtt menetünk ki. Kiérve Zayn már mosolyogva várt, és Daniellet is megöleltem, és siettem oda szerelmemhez.
***
A repülőtérre érve, rengeteg fotós volt ott, és én eléggé megijedtem mikor megláttam őket. De nem volt időm sokat ezen aggódni, mert már mentünk is a géphez, a cuccaikat pedig segítettek vinni. Beültünk a gépükre, én pedig köszöntem a srácoknak, akik jó szorosan megszeretgettek, amitől folyton csak nevetnem kellett. Majd leültünk Niallel szemben lévő székekre, és betakaróztunk. fejemet Zayn vállába fúrtam, ő pedig dúdolt nekem, és hamar el is nyomott az álom.


/Zayn szemszöge/

Lizzy csendesen aludt a vállamon, és meleg leheletét a nyakamon éreztem, amitől a hideg rázott ki, de csakis jó értelemben. A hátát simogattam, és mosolyogtam.
- Ennyire fáradt? A suli totál kikészíti. - huppant le Niall mellé Louis.
- Reggel futással kezdte a napot, aztán három órája tánc volt. - mondtam.
Annyira jól esett, hogy szinte kívülről fújom az órarendjét.
- Akkor már érthető, de nem Dani volt bent? - gondolkodott Liam.
- De. - mondtam. - Viszont kétlem, hogy ő csak ült és nem csinált semmit.
Finoman kihúztam a telefonját a zsebéből, és a képeket nézegettem, aminek a nagy része kettőnkről készült, vagy rólam. Az egyik kép nagyon is megtetszett. El sem tudtam hinni, hogy ez ő, de rá kellett jönnöm, hogy z tényleg ő, mert csak ő ilyen gyönyörű. Úgy döntöttem, miért ne, felteszem, hogy mindenki lássam ennyire szerencsés vagyok vele kapcsolatban. Átküldtem magamnak a képet, aztán már tettem is fel.
"Az én csajom... Annyira szeretlek!!!!"
Elküldtem, és én is úgy döntöttem, hogy pihenek egy kicsit. 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett mint mindig! Olyan aranyosak! *-* Gratula a felkéréshez,ügyes vagy,csak így tovább!
    Köviiit! <3

    VálaszTörlés
  2. szuper lett, Zayn nagyon édes és aranyos ♥ el se hiszem, hogy ez már a 49. rész...hogy telik az idő *o*

    VálaszTörlés