Oldalak

2012. október 8., hétfő

8. fejezet

Sziasztok. Bocsássatok meg a késői frissért, de énekkaron voltam, és...húha... Ennyivel jellemzem. Második próba volt, és hát nem voltak velem a barátnőim, így hátul, egyedül ültem. Azért jó volt, de msot elég depis kedvem van. Na de nem locsogok itt tovább! Jó olvasást! 

Trixi: Jól van na... Mi mindig olyankor skypolunk amikor Niall... xDD A net és én... Én taszítom a technikát, ismersz! xDD Köszönöm! :) 
Beaa: Nagyon köszönöm a véleményedet! Nagyon kedves volt! :) 
Stefii: Ez... oké semmit sem mondok, köszönöm a véleményt! 
Dorinaa: Csak nyugalom. A randit nem írtam le mert... Nem sok kedvem volt leírni, de... Nem lesz vége! Nem fogom én ennyibe hagyni a történetet! ;) 
Fruzsi: Jaj semmi baj! :) Örülök, hogy időt szakítottál a blogra! Azért az megnéztem volna! hahaha! Mire tippelsz? ;) :P 
Izii: Hát.. Nem! :D 
Zsófii: Hidd el én is örülnék, de sajnos elég sok tanulnivalóm van 11-es vagyok, szóval keményen kell tanulnom! :/ 
Bogi: Jól is teszed! Nem kell törődni senkivel sem! 



Fájó csalódás! 

/Egy héttel később/

Elég sok minden történt velem. És eléggé rossz ami azt illeti. A randi remekül ment, Harrytől még egy remek csókot is kaptam. De valahogy nem olyan volt mint vártam. Persze odáig voltam meg vissza, de hát kicsattantam az örömtől, de valahogy mégsem. Valahogy a pillangók a gyomromban, a kézremegős, izzadásos jelenet nálam kimaradt. De úgy gondoltam, adhatok ennek még esélyt. Persze másnap minden televolt ezekkel a pletykákkal és Liam egyáltalán nem örült ennek. Persze akkor még nem tudtam, hogy ilyen csúnya vége lesz az egésznek. Pár napra rá Harry már egy másik csajjal smárolt, és került címlapra, így engem konkrétan megcsalt, és egy elég szép veszekedés is volt belőle. Liamet megnyugtattam, hogy minden oké, és ne utálja Harryt, hiszen nagyon nincs semmi joga ehhez. Azóta pedig ők már magukra vették a turnét, és a téli idő is nagyon szépen beköszöntött. Nem nagyon szoktam beszélgetni Daniellevel és Eleanorral, pedig ők nagyon aranyosak meg minden, de valahogy nem... Dani nem mellesleg még az egyik tánc tanárnőm is, és így talán még jobb. Iskola után a nagy időm egy részét  a barátaimmal töltöm, akikkel teljesen egybeforrtam, főleg Mayaval. Ő már lassan  a nővérem, mindig mellettem van, és amikor valaki bánt akkor ő mindig lekiabálja a másik fejét. Mert igen, nem sokkal ezelőtt egy One Direction gyűlölő megtalált, és hát elég keményen lehordott.
A ma reggelem is teljesen szokásosan indult. felkeltem, felöltöztem, suliba mentem. Most is angolon ülök, de nem éppen tudok magammal mit kezdeni. Legszívesebben utaznék a bátyámhoz, mert már nagyon is hiányzik nekem, de ezt persze nem tehetem meg. De ami azt illeti, hamarosan karácsonyt, és hazamehetünk, és ott töltjük majd a karácsonyt és elméletileg a szilvesztert is. Már nagyon várom, főleg azok után ami mostanság történt velem.
Amikor megszólalt a csengő könnyedén felsóhajtottam.
- Ráérsz, suli után? - kérdezte Maya.
- Persze! - mosolyogtam kedvesen. - Miért?
- Gondoltam eljöhetnél hozzánk egy kicsit... - mosolygott.
- Mi lenne ha te jönnél át? Megígértem hogy a hétvégét otthon töltöm! - sóhajtottam.
Megbeszéltünk mindent, majd pedig én egyenesen hazafelé vettem az irányt. Amikor beértem csak Eleanort találtam ott, aki mosolyogva beszélgetett a barátnőjével. Köszöntem nekik, majd pedig felmentem, hogy egy kicsit rendbe tegyem a szobámat. Amint ezzel is megvoltam átöltöztem egy kényelmes ruhába mert tudtam, hogy ha rajtuk múlik, úgy is el fogunk nézni valamilyen kávézóba.
Amikor csengettek, én már mentem is ajtót nyitni. Maya jött be, és egyből megdicsérte milyen aranyos a ruhám.
- Tudod... Most meg nem mondanám, hogy egy deszkás rockerrel nézek szemben!
Ezen mind a ketten csak nevettünk, majd beljebb hívtam őt. Lepakolt, majd benéztünk a konyhába.
- Most majdnem megkérdeztem mit keres itt Danielle! - mutatott rá.
- Köszönöm Maya, ez igazán kedves! - nevettünk.
Hát igen, nem sokkal utánam ért haza.
- Jól van na! hozzá kell szoknom, hogy a barátnőm bátya Liam. - mondta.
Nem sokáig beszélgettünk, mert elmentünk a közeli Starbucksba. leültünk az egyik kis csöndes zugba, rendeltünk magunknak, majd a meghitt környezetben nekileselkedtünk beszélgetni.
- És most mi lesz? Mármint... Ha jól tudom hamarosan koncertre mész, a srácok meghívtak... - mondta Maya.
Igen, Liam meghívott az amolyan turné évzáró koncertjére ami a jövő héten lesz itt Londonban. Már izgatott vagyok, mert így az egész csapatot, ráadásul ilyen nagyszabású koncerten még soha nem hallottam.
- Pontosan hogy érted? - kérdeztem.
Közben kihozták az itókánkat, amit én mosolyogva vettem a karjaim köz, és hagytam, hogy a meleg átjárja a testemet.
- Harry miatt kérdezem. A veszekedés óta nem is találkoztatok... - mondta.
- Nem tudom mi lesz. De nem hozzá megyek, hanem a bátyámhoz, és a többiekhez. Amibe ő is beletartozik, de vele semmi mondanivalóm nincsen. Én jól elleszek a többiekkel ott.
- A felfogás jó! - nevettet.
Én is csak mosolyogtam majd egy kis ideig csend állt be.
- Nem akarlak elszomorítani, de nézz ki... - motyogta és a fejével kifelé billentett.
Én kinéztem, és már pár fotós gyülekezett ott kint. Felsóhajtottam. A Harrys ügy óta léggé rám vannak szállva, de szerencsére a rajongók nem annyira, ők jobban kezelik. Nem vagyunk együtt és kész is.
- Viszont lenne itt még valami... - mondta.
- És mégis mi? - kérdeztem.
- A srácok akarnak indulni a ki mit tudon ami majd februárban lesz.
- És nekem ehhez miben is kell segítenem? - kezdtem aggódni, hogy mit is akarhatnak.
- Énekes kellene... - mondta.
Láttam rajta, hogy egy kicsit zavarba jött, de nekem a meglepődöttségem még ennél is nagyobb volt. Én mint énekes?
- Nem tudok énekelni... - mondtam.
- Jaj csak egy próbálkozást kérünk tőled... Ha nem akkor nem, de kérlek próbáld meg!
Egy ideig csak gondolkodtam, majd pedig beleadtam a derekamat. Kicsi koromban énekeltem utoljára, azóta csakis úgy, hogy senki se hallja. Nem tudom mire vállalkoztam, de remélem, hogy ebből jó fog kisülni. Még soha nem indultam ilyeneken, szóval egy kis izgalom is van bennem.
- Holnap esetleg találkozunk? Adamnél vannak a próbák... - mondta.
- Megbeszélem Daniékkal és üzizek este! - mosolyogtam rá.
Még nagyon sokáig beszélgettünk, elmesélte a banda felállását, majd pedig fizettünk, és már indultunk is mind a ketten haza. Amikor hazaértem, Daniellevel megbeszéltem, hogy holnap elmennék a barátaimhoz, aki persze kinevetett, amiért így engedélyt kérek tőle, mert szerinte elég nagy vagyok ahhoz, hogy ezt eldöntsem. Én nagyon is zavarba jöttem ettől, de üzentem Mayanak, hogy holnap menni fogok.
Vacsora után, elköszöntem Eleanortól, majd a bátyám szobájába mentem egy kicsit, aztán pedig a sajátomba vackoltam be magamat. A neten kezdtem el valami jó számot keresni, aminek a szövegét tudom, és el is tudnám holnap énekelni. hamar meg is találtam a tökéletes dalt. Ez az egyetlen amit képes vagyok még gitáron is eljátszani... És ráadásul nagy kedvencem is! 

6 megjegyzés:

  1. Jó rész lett ez is. Várom a következményeket.:) Amúgy mikor írtam hogy kíváncsi vagyok, reméltem, hogy egy kicsit bővebb leírást kapok.:$ de mindegy. köszönöm szépen. ♥

    VálaszTörlés
  2. En arra gondoltam, hogy Hazzabol kiszeret es masba szerer bele a bandan belul.:D en egy Niall-Sarah parosnak nagyon orulnek.:d varom a kovetkezo reszt es mint mindig, most is nagyszeru lett.*-* :d

    VálaszTörlés
  3. Ajjaj kiváncsi vagyok mi lesz ha találkozik Harryvel...bár ahogy látom ezt a Harry-Sarah párost elég hamar lezártad :O

    VálaszTörlés
  4. Remélem nem harakszol,én csak elmondtam a véleményem. Nem rosz értelemben mondtam csak...elmondtam. Ez az én véleményem. Remélem nem haragszol,nem akartam rosszat mondani,nem volt szándékomban. Miley nevét sem irtam helyesen,nézd el nekem kérlek. Bocsánatodért könyörgök...Nagyon jo fejezet lett mind mindig. Nagyon sajnálom amit mondtam,sajnálok mindent amit tettem, mostanában sajnálom azt is hogy megszülettem. Nem ide kelett volna irjam de mostmár mind1 végülis.

    VálaszTörlés
  5. Wíííííí tiszta jó lett*-* És akkor most mérges vagyok Hazzára *sértődöttenhátatfordítHaroldnak* De hamaaar hozzad a ....köhöm... azt amitén tudok, de a többiek ne, mert már rohadutl kiváncsi vagyo, hogyan dolgozd kiiiiiiiiiiiii..DD♥ Szejetleeeek♥

    VálaszTörlés
  6. Sziaa *-* jajj nagyon jókat írsz..nagyon tetszenek. Ha nem esne nehezedre és lenne kedved..akkor nézz be hozzám és írj véleményt. Köszi:)
    http://kitalalt-uj-eletem.blogspot.ro/

    VálaszTörlés