Oldalak

2012. november 21., szerda

30. fejezet


Először is rohadtul nem vagyok boldog. Őszintn szólva az is megfordult már a fejemben, hogy egy bizonyos komment után hozok fejit mert az eddigi 5-6 komment helyett ennek a felét kapom mostanában. Ennyire szarul írok? Mert ha igen mondjátok meg, nem fogok megölni senkit sem! 
A másik, ez a rész erőősen +18-as rész. Remélem tetszeni fog majd nektek, és kommenteljetek!!!!

Dorinaa: Viszsa is ment! :D persze rakok fel! :D Csak neme akartam hogy ott legyen inkább ott legyen kép mikor átadja! Nem Niall az enyém! :P 
Trixi: Szeretgesd de azért ne öld meg! :P Amúgy a ribanc igen, de csak pár mondat erejéig, vagyis eddig... xDD De sztem már sok szerepe nem lesz nyugi! :D 
Izii: Megbeszélve, mottó az mottó! Love Forever! Jaj édeském! :( örülök, hogy jobb kedvre tudtalak deríteni, de most egy kicsit Hazza leszek "Ez a rész után olyan.. bizsergés leszel!" A végén megérted miért! ha nem akkor... xDDD 



Csodálatos nap szerelmemmel.... Egyszerűen imádlak! ♥
/Valery szemszöge, június eleje/
A srácok tegnap jöttek haza, de én úgy aludtam mint a bunda ezért sajnos nem tudtam őket megvárni. Korán keltem fel, hogy csináljak valami reggelit. Liam van csak itthon meg Danielle. Nekiláttam rántottát csinálni, ami lég hamar meg is volt, és hamarosan Liam és Danielle is felöltözve jöttek le.
- Liaaaam!
Kiabáltam és a bátyám nyakába ugrottam. Ő felnevetett majd szorosan a karjai közé zárt és csak öleltük egymást.
- Hiányoztál. - suttogtam.
- Te is nekem... - mondta, s egy nagy puszit kaptam a fejemre.
majd csak leültünk az asztalhoz s enni kezdtünk.
- Izgulsz a fellépés miatt? - kérdezte Liam.
- Nem annyira, igaz, hogy pár nap múlva lesz... - kuncogtam. - De nem annyira.
- Nagyon de nagyon profi egy osztály. Ha idén ez, nem tudom jövőre milyen műsort csinálnak.
Végig beszélgettünk, és Liam is rengeteget mesélt nekem, majd Danielle megint csak nekilátott elpakolni a mosogatógépbe, amint megvolt vele, leült a kanapéra, én pedig a fotelba. Liam felment, majd egy szatyorral jött le.
- Ez a tied húgi! - mosolygott s felém adta.
Kicsit furcsán néztem.
- Nekem már odaadta tegnap a cuccot! - nevetett Dani.
A szememet forgattam elvettem ,majd lassan kezdtem el kipakolni a pici dobozokat. Amint nyitogattam ki őket, a szemim tátva maradtak a számmal együtt. Kaptam egy csodás hajpántot amit azonnal fel is tettem mert annyira beleszerettem, nyakláncot, meg pólókat, gatyát és egy gyönyörű magas sarkút is.
- Ez... te nem vagy normális! - öleltem meg a bátyámat.
- Csak szeretlek! - nevetett.
A cuccaimmal együtt felmentem a szobámba, és Liam utánam kiabált, hogy öltözzek mert Niall jönni fog értem. Mosolyogtam ,és fel is öltöztem elég gyorsan. Elég egyszerű ruhákat kaptam magamra. Egyszerű farmer, póló és egy kötött kardigán. A cuccokat az ágyra tettem le, a hajamat kifésültem, kér oldalra befontam és a csodás hajpántot a hajamba tettem. A Liamtől kapott parfümből egy keveset fújtam magamra, a telefonomat zsebre tettem ,a tárcámmal együtt, majd lementem. Felhúztam a cipőmet, és csengettek. Dani nyitott ajtót, és Niall mosolygós arca köszönt vissza rám. Felálltam, és megöleltem őt. Amint a karjai közé zárt egyből felsóhajtottam. Egymásra néztünk és egyből meg is csókoltuk egymást, majd elköszöntünk, és kézen fogva el is indultunk, de  amint az utcára léptünk, s egyből elengedte a kezemet, és átkarolta a derekamat.
- Mi lesz a mai program? - kérdeztem mosolyogva.
- Nálam leszünk egész nap! Ma csak veled akarok lenni. - nyomott egy puszit a fejemre.
Arcomon hatalmas mosoly volt, és az oda vezető utat végig beszélgettük, és roppant jól esett. Amikor odaértünk hozzájuk, egyenesen bementünk, mert rengetegen gyűltek oda, majd bezárta az ajtót, és ledobtuk a pulcsinkat és a cipőnket is levettük. leültünk a kanapéra, és Niall egyből az ajkaimra támadt. Finom és gyengés volt egyszerre. Egyszerűen imádom mikor így csókol. Majd csak egymás mellett ültünk, és törökülésben vele szemben.
- Tudom kicsit későn, de... - az asztalról a kis dobozt a kezébe fogta s rám nézett. - Boldog három hónapot! - mosolygott rám.
- Niall... - mondtam.
- Csak nézd meg... - mosolygott.
Amikor kinyitottam a dobozt azt hittem káprázik a szemem. A doboztan egy arany színű karkötő pihent ami televolt gyöngyökkel, és egy rózsaszín masnival is amin egy medál lógott el, egy szív. Láttam, hogy ki lehet nyitni ezért egyből ki is nyitottam. Egy közös képünk pihent benne Niallel. Az arcomra hatalmas mosoly húzódott, és egy csókot adtam neki, majd csak csodáltam.
- De... Én nem vettem semmit. - hajtottam le a fejemet.
- Nekem bőven elég az, hogy velem vagy! - simogatta az arcomat.
Zavarba jöttem, s ős egy puszit nyomott a számra.
- Amúgy a fellépésre eljönnek a szüleim is... - mondta.
- Ohh... Már várom. - mosolyogtam. - Remélem tetszeni fog nekik.
Mondtam miközben ő a kezemre tette a karkötőt.
- Amúgy azért is akartam, hogy itt legyél, mert holnap egy kicsit haza megyek... És szerintem a fellépésed napján vagy előtte egy nap jönnék meg.
- Menj csak, és ráérsz, most otthon a helyed. A szüleid biztos már nagyon várnak! - mosolyogtam.
Igaz belül ez kicsit fáj. Hiszen most jött me,g és holnap már megint távol lesz tőlem. megához ölelt én pedig csak lehelyezkedtem, hogy neki is és nekem is kényelmes legyen.
Nem tudom mikor, de sikerült bealudnom a karjaiban. Amikor felkeltem a szobájában voltam betakarva. Óvatosan felkeltem, és megdörzsöltem a szememet, a telefonomat kerestem amit a kis asztalon meg is találtam. Megnéztem mennyi az idő. 13:08. Kikászálódtam, és kicsit jobban körbenéztem. A szobában félhomály van az elhúzott függönyök miatt. Nyújtózkodtam, majd kinyitottam az ajtón, és lementem a földszintre. Lent Niall éppen forgolódott a konyhában, egy szál farmerban. Én csak mosolyogva mentem oda és ültem le a pulthoz.
- Jó reggelt! - kuncogott, és csak csinálta a kaját.
- Bocsi, hogy bealudtam de tényleg... - mondtam.
- Örülök neki, legalább pihentél, és nem leszel fáradt.
Ezen csak mosolyogtam, majd hagytam őt főzni. Az asztalon lévő tablettel kezdtem el szórakozni. Elég hamarrájöttem hogy is működik. Felléptem twitterre.
"Niall és Valey ma egész napot együtt töltik. Olyan jóóóó!"
Írta az egyik csaj és pedig csak mosolyogtam ezen. Kedvenceztem és csak olvasgattam tovább. Az egyik igazán megtetszett nekem.
- Kedves Directionerek! Azt valljátok magatokról, hogy imádjátok a srácokat és ezen semmi sem fog változtatni. Akkor most mi van veletek? Szeretitek Niallt, de gyűlölőiket Valeryt /tisztelet a kivétel/,csak az nem jut el az agyatokig, hogy ez Niallnek fáj, és ezért mérges rátok... De csak csináljátok, had utáljon titeket! - olvastam fel hangosan.
- Ez de aranyos! karolt át hátulról Niall.
- Nagyon is.
Bekövettem a csajt, majd az üzenetekre mentem. Maya írt csak nekem, a fellépéssel kapcsolatban, hogy nála van a ruhám, és amikor tudok menjek. Írtam is neki, majd kiléptem, és neki láttunk ebédelni. Egymással szemben ültünk, és végtelenül boldog vagyok vele.
Ebéd után Niallel felmentünk, én az ágyra ültem le, ő pedig a cuccait pakolászta. Felléptem megint csak twitterre.
"Csak ma jött, de már megy is. Itt pakol de máris olyan rossz... Szeretlek!"
Írtam majd pedig letettem a telefont, és figyeltem ahogy pakolt. Szinte minden mozzanatnál felén nézett, és csak mosolyogtunk egymásra. Ő hamar arrébb dobta a cuccait, majd pedig ledőlt mellém.
- Nem pakolsz.
- Nem!  - röhögött.
Magához húzott és azonnal csókolni kezdett. Lassan felém tornyosult és finoman csókolt. Majd a nyakamat kezdte el kényeztetni, amitől fel kellett sóhajtanom. Kezei a felsőm aljához siklott, és egyre feljebb kezdte el húzni. Egy pillanatra felemelte a fejét, és a szemembe nézett, mosolyogtam rá, ő is rám és lehúzta a felsőmet. Én is a felsőjét piszkáltam majd ő is besegített nekem. Ettől zavarba jöttem de nagyon is örültem neki. Kezem végigsiklott fedetlen felsőtestén és semmi másra sem vágytam csak arra, hogy végre egymáséi legyünk. Az nadrágom gombját kapcsolta ki mikor egy kicsit felnézett rám.
- Akarod? - kérdezte.
- Igen!
Válaszomat azonnal megadtam, ő pedig egy kis mosollyal az arcán folytatta amit elkezdett. Amikor mind a kettőnkről lekerült a farmer, a hasamat csókolgattam majd egyre feljebb tévedt. Rám nézett, majd csak ajkaimra tapadt, és most már teljesen szenvedélyes csókokkal bombázott, míg kezével megemelt és kicsatolta a melltartómat, majd lassan elhúzta rólam és valamerre eldobta. Végignézett rajtam mire én nagyon is zavarba jöttem, majd jakit újra a nyakamra csúsztatta, majd a melleimre. Nagyokat sóhajtottam, de próbáltam elfojtani ezeket. Vágytam rá, mindennél jobban akartam őt. Hamar a maradék ruhák is lekerültek rólunk, s az óvszer is előkerült. Amikor belém hatolt halkan felsikítottam és a fejemet Niall nyakához hajtottam, és éreztem ahogy könnyim folynak végig arcomon. Nagyon fájt.
- Sajnálom... - nyöszörögte.
El akartam terelni a fájdalmamat ezért a nyakát kezdtem el csókolgatni, és éreztem, hogy egy pillanatra megremeg, majd lassan mozogni kezd, és a fájdalom lassan szűnni kezdett. Lábaimat a derekán fontam össze s gyorsítani kezdett. A nyakát szívogattam, s egy picit karmoltam is  a hátát, de próbáltam nyugodt maradni. Halk nyöszörgések, és szuszogások lepték el a szobát.
A csúcsra érve testünk megremegett és halkan nyögtünk az érzés hatására. Még lökött egy-kettőt, majd mellém dőlt le. Én odabújtam hozzá, a mellkasára hajtottam a fejemet, ő is átölelt engemet. 

2 megjegyzés:

  1. Köszii, tetszik mind a két kép :) Hááát Niall nagyon édes volt, a kedvencem az volt amikor Niall pakolt és Valerynek ez nagyon fájt miközben nézte, erre ő meg csak abba hagyta :D Nagyon husi!
    Szerintem ne foglalkozz azzal,hogy hányan kommentelnek, írj a saját örömödre, mert ez a lényeg, nem?

    VálaszTörlés
  2. Bocsi h az előzőhöz nem komiztam de nagyon beteg vagyok és bealudtam...De most esélyem se volt,bármennyire is fáradt vagyok. Nagyon jó rész lett, jól mondja Dorinaa,a magad öröméért irj és ne foglalkozz a komik számával,nem éri meg. Hozd hamar a kövit! :D

    VálaszTörlés