Oldalak

2012. november 1., csütörtök

19. fejezet


Meglepetéééés! Úgy döntöttem, hogy ma is megleplek egy fejivel titeket, és sztem holnap is hozni fogok frisst! Remélem örültök neki! 

Trixi: Ezt az Ed dolgot azt hiszem már megdumáltunk! ;) Nagyon köszönöm! :) 
Dorinaa: Köszönöm! :D 
Szilvii: Köszönöm! :) Amúgy Photoshopal csináltam. 
Stefii: Jaj drágám! Naná, hogy a barátnőm vagy! :D Jesszusom mit mondott a tanár mikor mondtad a nevemet? OMG! Jaj de aranyos ez tőled! :$ És ez nekem nagy megtiszteltetés, hogy engem emeltél ki, aszt sem tudom mit mondjak... Nagyon köszönöm! :) ♥
Izii: Egy kérdés... Az Izii honnan jött? Én nem jövök rá! xDD Köszönöm szépen! :) 
Zsófii: Értettem főnök! :P Köszönöm! :) 
Bogi: Tetszik, hogy ennyire pontokba szedted, mintha mérges lennél. xDD Én akkor szoktam  de nagyon köszönöm! ♥ 



Ez meleg helyzet volt, én még ehhez eléggé kezdő vagyok.. Idő kell nekem! 
Niallel egymás mellett mentünk. Én pedig belül szinte őrjöngtem. Az előbb még arra kért, hogy legyek a barátnője, ez olyan hihetetlen. De ami még durvább, hogy nagyon de nagyon gyorsan jött ez az egész.
A kocsiba ülve, eszméletlen jó hangulat volt. Mindenki nevetett, és Louis ontotta magából a vicceket! A hasamat fogtam annyira nevettem.
- Nem maradsz még itt tovább? - kérdezte a bátyám.
- Suli... - mondtam. - És fellépésem is lesz, meg Edel is beszélnem kell majd még.
- Eddel? Vele minek? - bambán bámult rám Harry.
- Megkért, hogy táncoljak majd a koncertjén, Londonba. - mondtam büszkén.
- De jól megy valakinek! - nevetett Niall.
Én is nevettem.
Nem telt el sok idő mire a helyszínen voltunk. Nem voltak olyan sokan, de ahhoz képest, hogy még jóóó későn kezdődik el a koncert rengetegen voltak. Nem elől, hanem hátul mentünk be, de ott is álltak páran. Paul már ment is, és hamarosan mi is kiszálltunk. A srácok egy kicsit leálltak, hogy a rajongókkal legyenek, én addig bementem. Bent Eleanor és Danielle már ott voltak. Megöleltem őket, aztán Ed is feltűnt. Őt is mosolyogva üdvözöltem.
- Na akkor... Az ötletem még mindig áll? - kérdezte.
- Persze, örömmel vállalom! - mosolyogtam.
- Ennek nagyon örülök.
Gyorsan számot cseréltünk, s a többiek is beértek, én pedig csak mosolyogva figyeltem a kis csapatot. hamarosan elhívtál őket próbára én pedig csak figyeltem őket. Tátogtam a számokat, és közben elég jól éreztem magamat, annak ellenére, hogy egyedül voltam. Dani és El a rajongókkal foglalkoztak, Ed pedig... hát fogalmam sincsen. csendesen figyeltem őket, s vártam, hogy a próbájuk mikor ér véget. amikor egy szám véget ért megkértek, hogy menjek beljebb, mert nekik pakolni kell.
 Egy csendes kis helyre húzódtam el, ahol tényleg nem volt senki sem.
Elővettem a telefonomat és twitterezni kezdtem.
"Nem hallom a zenét... Sötét van... Furcsa hangok... Ohh yeeh, ez nagyon tetszik! :D"
Elküldtem és megnéztem kik írtak a képemhez. Egyből kiszúrtam a haverjaim kommentjét.
"Zayn hatás van mi? Amúgy eszméletlen jó lett!" - csak mosolyogtam Tyler üzijén.
"Ez valami eszméletlen lett csajszikám, csak úgy mint ami eddig még van neked. Viszont egy közös is kéneee!"- írta Maya.
Mosolyogtam raja, hirtelen két kéz karolt át.
- Se sikíts! - suttogta Niall a fülembe.
Kirázott a hideg, majd csak mosolyogtam ezen. Picit hátra fordítottam a fejemet, majd egy csókot nyomott az arcomra. Megkért, hogy menjek vissza vele, mert a többiek már aggódnak miattam. Amit nem éppen értettem hiszen mindenkinek meg van a maga dolga. felkeltünk, majd együtt indultunk el visszafelé.
- Mit gondolsz... - rántott vissza egy picit. - Szerinted mindenkinek mondjuk el...
- A sajtó előtt szerintem még egy ideig hagyjuk, de amúgy igen, elmondhatjuk! - mondtam.
Megfogta a kezemet, odahúzott magához, és egy nagyon de nagyon finom csókot nyomott a számra. Annyira nagyon jól esett, mintha egy porcelánbaba lennék akire mindennél jobban vigyázni akarna. Mosolyogva mentünk ki a többiekhez. Kint volt pár számomra ismeretlen emberke, akikkel a srácok jóízűen beszélgettek.  Mi is csatlakoztunk hozzájuk.
- Srácok ő itt a barátnőm Valery, aki mellesleg Liam kishúga! - mosolygott Niall.
Én kicsit zavarba jöttem, de csak mosolyogva köszöntem nekik.
- Ők itt Josh és Andy.
Kezet fogtam velük, majd rájöttem, hogy tényleg ismerem őket, hiszen a csapat bandája. Eléggé elszégyelltem magam a saját hülyeségem miatt. Egy pár szót beszélgettek, Niall pedig végig mellettem állt. Dani kicsivel később hívott odébb.
- Mi az, hogy barátnő? Miért ne mondtad el? - kérdezte szemrehányóan, közben El is csatlakozott.
- Talán mert délelőtt történt minden? - mondtam.
- Micsoda, ne viccelődj már! - a fiúk ránk néztek, én pedig teljesen zavarba jöttem.
- Halkabban. - motyogtam.
- Mesélj mááár!
Nyugtalankodott Eleanor. Mint kér ovis de komolyan  de én nagyon bírom őket és ez a lényeg. Mindent elmeséltem nekik, de meg is kértem rá, hogy senkinek ne mondják el, mert nem szeretném ha egyből mindenki megtudná. Ők mosolyogva beleegyeztek, és minden ment a maga formáján. Időközben pár rajongó is bejött, mivel ők voltak azok a szerencsések akik találkozhattak a srácokkal. Én csendben félreálltam, és csak figyeltem őket.
Amint kezdetét vette a koncert, nagyon jó hangulat volt. Mi is kint ültünk a nézőtéren, elég messze, de így is remekül láttuk a srácokat.
***
Én voltam az első aki visszaért a szállodába, a srácok még maradtak valami buliba, én nem akartam menni, így inkább visszamentem. Amint beléptem a hallba még elég sok csaj várakozott. Én csendbe mentem csak előre. Hirtelen egy biztonságis megállított.
- Hová tart. Nem mehet fel. - mondta.
- Valery Payne. - mondtam és megmutattam neki a kártyát, és ő félre is állt, majd hirtelen hatalmas sikolyokra lettem figyelmes és visszanéztem. Niall sietett felém, én visszaléptem.
- Hát te? - kérdeztem döbbenten.
- Csak gondoltam most együtt lehetünk egy kicsit! - mosolygott rám. - És inkább most veled leszek, mint hogy ott piáljak...
Elmosolyodtam, majd együtt elindultunk felfelé. Amikor felértünk ő átkarolta a derekamat, én pedig csak indultam is a szoba fel. Ahogy beléptünk, betettem magunk után az ajtót.
- És mit csináljunk? - kérdeztem, s ledobtam a cuccomat az asztalra.
- Nézzünk meg egy filmet, a többit meg majd kitaláljuk!
Rendelt valami kaját, én addig a tvvel babráltam. Amint választottunk egy filmet, már meg is érkezett a kaja, majd a kanapéra telepedtünk le, és néztük is a tvt. Film közbe egymáshoz bújtunk, ő átkarolta a nyakamat, így mg közelebb húzva magához. Mintha egy álmot élnék át, olyan hihetetlen ez az egész. Bő egy hónapja még csak távolról csodáltam őt, most meg tessék...Egymás karjaiba bújva valami filmet nézzük, amire oda sem tudok figyelni. Egy takaróval be vagyunk takarózva, és kellemes meleg járja át minden porcikámat, és szinte már égeti a testemet Niall keze. Mosolyogtam egész végig, hiszen mást nem is tudtam volna tenni.
A takaró alól kilógott a lábunk, és csak hülyén kezdtünk el nevetni ahogy hülyék módjára hülyéskedtünk evvel. Csinált Niall egy képet, majd figyeltem, hogy mit is csinál vele. Láttam, hogy tiwtterre töltötte fel és írt is hozzá.
"@valery_payne... Fogalmam sincs milyen filmet nézünk ám, de a hangulat azért ott van. Két idióta!"
- Milyen igaz! - nevettem.
Ő is felnevetett, és én meg már azon nevettem, ahogy ő nevet. Majd csak ajkainkat egymáséhoz nyomtuk, és csókolóztunk tovább. Keze végigsiklott a derekamon, és a combomon, s ott meg is telepedett. A másik keze a hátamon járkált, én pedig a kezemet a mellkasán pihentettem. Amint éreztem a kezét egyre közeledni kényes pontomhoz, megállítottam.
- Egy kicsit fáradt vagyok... - mondtam gyorsan.
- Esetleg...
- Megleszek egyedül is... - mondtam kedvesen.
Még egy gyors csókot nyomott a számra, majd felkelt és ment is. Én felsóhajtottam és kidőltem a kanapén. Jól betakaróztam, a tvt kinyomtam és csak csendben bámultam a plafont. 

4 megjegyzés:

  1. CCöhh.. akis perverz Niall.xĐ Nagyon jó lett, sé tisztára tetszik ez a sötétben elbújosdi.:Đ és hát ezek a lábak..xĐ Nagyon profii.4 de az abejeentés. full édes.:$ Hát igen, az le eltt zárva /némileg/
    Hamar a kövit, és lgéyszi, hozz holnap is *bociszemek*

    VálaszTörlés
  2. Hát a tanárom,csak annyitt mondott: ,,Örülök Henrriettám hogy az interneetet olvasásra is használod,nem csak facebookozásra,haha “-elröhögte magát és elment. Henriettának szólit és tudta hogy blogíró vagy ora elején mindig azt kérdezi hogy vane uj blog amit olvasok mert mindig megemlitem hogy olyan jó blogokat olvasok és hogy a blogolvasás a hobbim. Olyan cukik és Niall,hát ő Niall... Köviiit! *-* Imádooom!

    VálaszTörlés
  3. Hát a tanárom,csak annyitt mondott: ,,Örülök Henrriettám hogy az interneetet olvasásra is használod,nem csak facebookozásra,haha “-elröhögte magát és elment. Henriettának szólit és tudta hogy blogíró vagy ora elején mindig azt kérdezi hogy vane uj blog amit olvasok mert mindig megemlitem hogy olyan jó blogokat olvasok és hogy a blogolvasás a hobbim. Olyan cukik és Niall,hát ő Niall... Köviiit! *-* Imádooom!

    VálaszTörlés
  4. Jujj nagyon tetszik az új designe ;) Amúgy ez a rész is nagyon tetszett és olyan jó, hogy ebbe a történetedben nem csak Dani hanem El is benne van :)))

    VálaszTörlés