Oldalak

2013. február 3., vasárnap

35. fejezet

Sziasztok. Itt is lenne a friss,de előtte helyzetjelentés. Már jobban vagyok, és holnap suli szóval tanulnom kell ezerrel. xDD Képzeljétek versmondóra megyek, bár nem akarok. Na de... nem beszélek többet. Kellemes olvasást, és komizzatok! ♥♥

Trixi: Köszönöm! :) ♥
Dorinaa: Hihihi! Köszi! ♥
Stefii: Szülinapján? Hát csakis jó! :D Köszönöm! ♥
Izii: Hihih, lesz még ilyen tréning csak az már Zayntől! :P De majd később! xDD 



Srácokkal!

Már szerda van. Nagyon gyorsan repülnek a napok. Bár már minden címlapon ott virítunk Zaynnel, de ez engem nem érdekel. A suliban persze kiközösített vagyok még mindig, és Bella is az lett, mert mindenki megtudta, hogy az öcsémmel kavar. Időközben egy másik csajjal is megismerkedtünk Luceel. Luce a suliban a zenével foglalkozik,ő már leérettségizett, és csak a zene az amiért él. Úgy igazán ő az aki olyan mintha a nővérem lenne. Bellával annyira nincs sok közös bennünk, mégis nagyon jóban vagyunk, de Luce olyan mintha minden mozzanatomat ismerné. Anyu szerint Luce olyan mint amilyen ő volt évekkel ezelőtt. Lázadó, akit nem érdekelt mások véleménye. Az utolsó óránk tánc és a tanárunk nem jött be, így mimagunk maradtunk, de ez tök jó volt. Én Bella és Luce a sarokban gubbasztottunk. Én a telefonomat piszkáltam mert vártam Zayn SMS-ét. hamarosan meg is jött, és vidáman nyitottam ki.
"Megyünk érted, és ma a srácokkal leszünk. Már hiányolnak, és én is!!!"
Mosolyogtam, majd csak továbbra is a kezembe fogtam.
***
A srácoknál voltunk már, és én a kanapén ültem s a hasamat fogtam a nevetéstől. Annyira hülyék, hogy az hihetetlen. Niall folyamatosan tömi a pofáját  Harry éppen Louis szájába próbálja beledobni a popconrt, Liam és Zayn velem együtt nevet Harryék bénaságán.
- Majd éééén! - pattantam fel, majd belemarkoltam a popcornba, és az egészet Louis pofájába dobtam.
- Te hülye. - nevetett Harry.
- De ő legalább beletalált! - rágcsált Louis.
Visszaültem Zayn mellé, és csak beszélgettünk mindenkivel. Jó őket közelebbről megismerni, és ők is kezdenek egyre inkább megismerni engem, és szembesülni a múltammal, amit már nagyon elakarok magamtól hagyni. Időközben Danielle és Eleanor is beért.
Zayn ölelt magához, én pedig csak meséltem a történetemet a srácoknak. Ők akarták hallani, de láttam arcukon a döbbenetet is. Én csak meséltem, de egy kicsit zavart.
- Ez... - akart mondani valamit de Liam belé fojtotta a szót.
- Erre a durva szó nem elég. - mondta.
Én csak elmosolyodtam és lehajtottam a fejemet.
- Annyira sajnállak... - sóhajtozott Eleanor.
- Nem kell. - mosolyogtam. - Amúgy Dani miért voltál bent ma a suliban? - kérdeztem.
- Ja, csak beszéltem a tánctanárnőddel. - mondta. -  Nem kell megijedni, csak azért, hogy néha korábban engedjen el, mert nekünk is próbálni kell.
- Zsír, még kevesebb szabad idő. - nevettem.
- Azért csak óvatosan. - mondta Zayn.
Én elmosolyodtam, felhúztam a lábaimat, és odabújtam hozzá, átöleltem a mellkasát. Éreztem, ahogy közelebb húz magához. Pár percig csend telepedett le a szobán, csak az törte meg a csendet, hogy Zayn nyakláncát piszkáltam.
- Lizzy holnap lenne kedved eljönni velem és Eleanorral egy kicsit? - kérdezte Dani.
- Hát izé... - köhécseltem. - Nem tudom anyu elengedne-e.
- Mi előtt még mentegetőznél, tudjuk, hogy holnap van a szülinapod, és ezért akarunk csak mi hárman elmenni egy kicsit csajosabb délutánra. - mondta El.
- Akkor legyen. - mondtam halkan.
- Ami pedig a tánc illeti, Zayn szólt, hogy elmentek a hétvégére, szóval csak annyit, hogy Kat marad, és te maradsz bent! Jah és csinos legyél holnap! - nevetett Dani.
Elmosolyodtam csak, és a többiek nem mondtak semmit sem. Szóval tudják, hogy holnap szülinapom lesz, de ha bárki is bármit is költ rám, én tényleg nagyon mérges leszek. Danielle és a csapat már elég sokat költöttek rám, de innentől ezt vissza fogom nekik hálálni amennyire csak tudom.
Hirtelen megszólalt a telefonom, amitől szívbajt kaptam, és összerezzentem, majd felsóhajtva kihalásztam a kis ketyerét a zsebemből, és egyből fel is vettem.
- Szia anyu! - mondtam.
- Kicsim. Merre vagy? - kérdezte.
- Louisnál dekkolunk... - mondtam.
- Akkor jó. Mikor leszel itthon?
- Mikorra menjek? Egyedül vagy?
- Jelenleg igen. - mondta.
- Akkor máris otthon leszek. - mosolyogtam.
- Jaj dehogy is. Ha jól érzed ott magad maradj csak, csak aggódtam azért hívtalak fel.
- Anyu. Megyek, és nincs apelláta! - nevettem.
Elköszöntem tőle, majd letettem.
- Bocsi, de mennem kell...Anyu egyedül van... - mondtam.
Felkeltem majd nekiláttam felöltözni, és Zayn is jött, de én azonnal megkértem, hogy maradjon itt. Mondanom sem kell, hogy ez nem tetszett neki, de nagy nehezen végül is beadta a derekát. Elköszöntem a srácoktól, ők pedig jól megölelgettek, a lányok is, majd az ajtóban még Zayn visszahúzott magához, és egy csókot adott a számra.
- Holnap este velem leszel... Nem érdekelnek a kifogások. - suttogta a fülembe.
Megborzongtam a leheletét érezve, és egy picit el is pirultam ettől, majd csak elengedtem őt, és már mentem is haza. Vajon mit akart ő tőle holnap? De remélem kettesben leszünk, mert annyira hiányzik már nekem. Rég voltunk kettesben.
Hazafelé végig mosolyogtam, és egyszerűen csak boldog voltam, úgy ahogy van minden. Hazaérve, beléptem, és egyből levettem a cipőmet, és a kabátomat, majd a nappaliba mentem, ahol anyu a tv-t nézte. Leültem mellé.
- Anyu... - kezdtem bele.
- Mondjad kincsem.
- Ha holnap suli után elmennék a csajokkal kávézni, és este meg Zaynnel lennék.. nagyon megharagudnál érte? - nem mertem rá nézni.
- A holnapi a te napod kicsim. - mosolygott rám kedvesen. - Azt csinálsz amit akarsz. De Zaynell...
Furcsán néztem rá, ő pedig motyogott valamit, és egyből leesett mire is gondolt.
- Jaj nem anyu, dehogy. - pirultam el.
- Akkor jó, nem akarom, hogy úgy járj mint én.
- Nem fogok. - mosolyogtam.
Megöleltük egymást, majd megvacsoráztam, és elvonultam a szobámba. Mosolyogva vetettem magamat a tanulnivalóba, majd később egy könyv fölé roskadtam le.

4 megjegyzés:

  1. Jaaaaj ez a tipikus szülő logika... egyből mindig rossz dolgokon jár az eszük.! és még a mai fiatalok a perverzek.! cöh...
    amúgy, tök jóóó rész, és úúú Larry*-*♥
    Mint mondtam, fantasztikus lett, és hamaaar köviit^-^

    VálaszTörlés
  2. Trixi voltam, csak sajnos hülye vagyok;D

    VálaszTörlés
  3. Szia, nagyon nevettem a popcornos jeleneten :D Alig várom a csajos napot ;)

    VálaszTörlés
  4. Hát na, nem csodálkoznék ha OLYAN feji jönne, az anyukáját pedig nagyon birom.
    Az én idei szülinapomat apum elfelejtette,rá két napra köszöntött csak fel mikor fbn látta,hogy mindenki ír ; anyumnak meg akkor jutott eszébe,mikor köszöntött mindenki rajtuk kívül,apumnak még akkor sem esett le...de az nem számit mert alapvetően jó nap volt.
    Nagyon jó fejezet lett! Larry *-* Layn *-* Csajos nap *-*
    Köviiit! Örülök,hogy jobban vagy.

    VálaszTörlés