Oldalak

2013. január 8., kedd

12. fejezet


Sziasztok. Kicsit zavar amiért ilyen kevesen írtatok múltkori kilenc után. De gondolom mindenki teper, hiszen félév van. Engem már majdnem mindenből lezártak. Néprajzból 3, matekból 2-es*ami a mi osztályunkban nagyon jó* De most csak ennyit tudok fejből... Szerintem rajzból ötös leszek, de azt tudom, hogy animációból dicséretes ötös! *dancedanc* Nah remélem ti is jól zárjátok a félévet, én mindenkinek drukkolok! ♥♥ 
Kellemes olvasást! ♥

Sophie: Hát... ha ott jött volna össze, nem tudtam miket kitalálni későbbiekben, meg nem is szeretem hamar összehozni a dolgokat! :D Örülök, hogy tetszett! ♥ A vélemény pedig hamarosan menni is fog! :) 
Trixi: A nyaklánc.. Megláttam, és.... KEEEEL! xDD ÓÓÓ tanítsz nagymester! *hajlongat* xDD ♥
Eszkii: Hihih, én mindenre vevő vagyok amin ééén szétröhögöm magam. Amúgy meg... Ha akarsz írj rám... Eddigi olvasóimmal akikkel ott beszélek mindenkivel jól kijövök! *dicsekvés* Muhaaaa! 
Izii: Látom te is ilyen vagy.... utolsó percek, de azért feljövök. xDD Köszönöm! ♥ 
Lana: Hát.. Itt lesz már valami! :P Köszönöm! ♥ 


Az első!!!!
Két teljes nap telt el. Péntek van, végre. Ebben a két napban semmi megállás nem volt. Suli, próbák, tanulás, suli, próbák s milyen meglepő tanulás. A két napot Zaynnel végig beszélgettük, és olyan jó az egész. Egy csomó mindent elmondott magáról, és örültem, hogy egyre jobban megismertem őt. Ma suli után megint nála leszek, és már nagyon várom. Nem tudom mi lesz...
Amikor vége volt a sulinak, visszasiettem koleszbe, átöltöztem, majd már mentem is. Gyalog eredtem útnak Zayn házához.
Amikor odaértem, kopogtam. Ő hamar ajtót nyitott nekem majd beimitált a házba.
- Mennyei illatok... - mosolyogtam.
- Remélem finom is lesz. - nevetett.
Megöleltem őt, majd kaptam egy puszit a fejemre, s bementünk a konyhába. Elég nagy rend volt, és már meg mis volt terítve. Mosolyogtam, és tényleg isteni illatok szálltak. Zayn egyből megmutatta a helyemet, majd udvariasan leültem, és ő már tálalta is az ebédet. Amint ezzel megvolt, ő is leült velem szemben, én pedig mertem, de meg nem mondtam volna, hogy mi ez. Gondolom valami Zayn specialitás. Mind a ketten csak ettünk, és meg kell mondjam, hogy mennyien főz.
- Isteni volt! - mondtam mikor már mind a ketten végeztünk.
- Féltem, nem fog ízleni, de örülök, hogy nem így lett.
lepakoltuk az asztal, majd segítettem neki bekapcsolni a mosogatógépet, aztán csak a nappaliban telepedtünk le.
- Ohh ezt neked szántam. - nyújtott át felém valami kártyaszerűséget. - Paultól kértem egy V.I.P belépőt, hogy ott legyél velünk a koncerten!
- Köszönöm! - mosolyogtam.
Letettem az asztalra a kis belépőmet, majd úgy döntöttem, hogy körbenézek a házban.  Zayn idegenvezető módjára körbevezetett, de csak mosolyogni tudtam rajta.
Amint az ő szobájába léptem be... Tényleg olyan Zaynes volt. A sötétítő függönyök el voltak húzva, kellemes félhomály uralkodott bent. Zayn betette az ajtót, és csak nézegelődtem. A ruhái össze - vissza szétszórva, az ágy kupis, és megláttam egy gitárt is.
- Gitározol? - kérdeztem a fekete gitárra mutatva.
- Hát csak próbálgatok. - mondta.
Elmosolyodtam, és teljesen kellemesen éreztem magamat. Zayn megragadta a kezemet és magához húzott. A szívem hatalmasat dobbant, majd csak a kezeim a mellkasán pihentek. Mind a két kezével arcomat simogatta. A gyomrom fel s alá járkált, szívem eszeveszetten kalimpált, kapkodtam a levegőt. Nem is értem, hogy bírja ezt kihozni belőlem. Arca újra közelített a felém, de most tudtam mit akarok. Lehunytam szememet, s hamar ajkait az enyémen éreztem. Kisebb áramütésként ért, mikor puha ajkait az enyémhez nyomta. Ajkaival hamar bejutásért könyörgött, amit kétségtelenül megadtam neki, s amint nyelve áttört hozzám, a gyomromban a görcs mintha eltűnt volna. Finoman csókolt engem majd kezeivel hamar elengedte az arcomat, s a derekamat ölelte át, s közelebb húzott magához. Kezeim a nyakán fonódtam össze, és a csókunk egy pillanatra sem szakadt meg. Testünk teljesen egymáséhoz préselődött. Kezei a hátamat simogatták, én pedig csak a hajába túrtam, és csókoltuk egymást. Ez életem legelső csókja, és valami hihetetlenül tökéletes. Valahogy mindig is ilyennek gondoltam. Úgy gondoltam, hogy egy kicsit sötétes helyen fog megtörténni, a srác finoman húz magához, és finoman bánik velem.  S most ez mind itt van előttem.
Amikor vége szakadt a csókunknak, csak egymás szemébe néztünk, én pedig megöleltem őt, s a fejemet a nyakához hajtottam. Ő is szorosan átölelt.
- Köszönöm. - suttogtam a fülébe.
Hallottam amint egy picit felnevet, majd egy puszit nyom a fejemre. Enyhítettem a szorításomon, majd újra csak egymás szemébe néztünk. Mind a ketten csak mosolyogtunk egymásra. Nekem még fel kellett fognom, hogy az előbb ez az igazán helyes srác csókolt meg.
- Lehet egy kérdésem? - tette fel halkan a kérdést.
Én csak bólogattam.
- Leszel a barátnőm?
Még jobban mosolyogtam.
- Igen! - mondtam határozottan.
Az ő arcára is hamar nagy mosoly kerekedett ki és megint csak megcsókolt. Percekig csak fent voltunk, majd újra lementünk a nappaliba, s a kanapén helyezkedtünk el. Én felhúztam a lábaimat, ő átölelt, s a tvt néztünk csak. Megint a szokásos sztároknak az elcseszett élete volt a téma, meg hogy ki kivel kavar, szakít, meg a többi hercehurca. Kicsit megrettentem, hogy velünk is ez lesz. Hiszen ő egy világhívő sztár, és velem van... Vele akit jelenleg a sajtó eléggé nem tart nagy számba, inkább csak gúnyol. Zayn megérezhette a félelmemet, mert csak még inkább megölelt.
- Ha gondolod, titkolózhatunk... - mondta.
- Nem tudom... - vallottam be őszintén.
- Figyelj... Ha az a kérésed, hogy erről senki se tudjon, akkor senki sem fog tudni. Tudom miket mondtak rólad már. megértem ha nem akarod, hogy még nagyon hercehurca legyen.
- Tényleg nem lenne jó. - felsóhajtottam.
- Tiltott szerelem. - kacagott fel Zayn.
Ezen én is csak nevetni tudtam. Őt nem zavarta, így engem sem. Végül is talán ez a helyes. Hiszen sem a One Directionnak, sem nekem nem kell olyan cikkek amiben engem, vagy a srácokat hordanak le. Csendben ült, s csak az ujjaimmal babráltam. hirtelen Zayn a kezét a kezeimre, tette majd megfogta, és összekulcsoltuk őket. A gyomrom egy hatalmasat rándult, de csakis jó értelemben. Elmosolyodtam, és csak ott ültünk. Semmi szóra nem volt szükségünk. Szimplán jól éreztük magunka. Órákig lehettünk így. Csak ültünk, néha egy-egy csókot váltottunk, egymás karjaiban ültünk. Ránéztem a telefonomra, és villámcsapásként hasított belém a tényt.
- Késésben vagyok. - mondtam.
- Mi? - motyogta Zayn.
- A táncpróba... - felpattantam.
Gyorsan nekiláttam felhúzni a cipőmet, a kabátomat, és már indultam is volna, ha Zayn nem állít meg. Megragadott, és magához rántott, majd csak mind a ketten nevettünk. Ajkait az enyémre tapasztotta, és hosszas csókot váltottunk.
- Visszajössz? - kérdezte.
- Nem tudom, szerintem a próbateremben estézem. - mondtam.
- Azt nem engedem meg... - csókolt meg újra.
- Mennem kell... - mondtam.
Egy puszit még nyomott a számra, majd a hátamra vettem a táskámat, és már futottam is.
Éppen sikerült beérnem, majd csak leültem a parkettára, hogy egy kicsit pihenjek.
- Most komolyan futottál? - kérdezte Dani. Én csak bólogattam. - Mégis honnan?
- Elég messziről! - mondtam.
Volt pár percünk még, addig átöltöztem, majd már kezdtünk is. Éppen kezdtük volna mikor Olly is befutott. Beállt, kezében a mikrofonnal, majd Dani elmagyarázta a feladatot, indult a zene, és mindenki csak tette a dolgát. A dolgok egyre jobban összeálltak, és én teljes erőbedobással tettem amit kell, plusz előnyom volt, hogy teljes mértékig felpörögtem. 

7 megjegyzés:

  1. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.:DDD
    Végre.! Igen, emg jött az égi jel, és Lizzy végre ézhez kapott.:G #fuckyeah♥
    Annyira, de annyira jó rész lett, hogy eddig ez az egyik kedvencem.! És úúúú tiltott szerelem, milyen kis romantikus;D♥
    Jah, és természtesen tanítalak is, nehogy elkanászodj, aztán újra szerény legyél;D♥
    De hamaaar kövit, mert nagyoon várom Babám♥

    VálaszTörlés
  2. Jujj barátnője lett Zaynek, helyes :DDD Erre vártam! Bocsi, hogy tegnap nem kommenteltem, de a géphez csak 5 percre jutottam és akkor is Kiss Yout néztem xD Ami szerintem megbocsátható, ugye? *bociszem*

    VálaszTörlés
  3. Nekem eddig minden feji kedvencem volt de ez a legkedveencebb! Én komiztam a multkor is csak nem rakta ki ez a mocsok! xD Bocsi h eltüntem de tantárgy versenyre készülök románból és egy ideje minden este hulla vagyok...Tegnap igy több fejit elolvasni sokkal jobb volt mint máskor. Köviiit! Tiltott szerelem...szerintem csak titkos mert senki sem tiltja meg de te íród és neked van igazad hidj nekem (még akkor is ha nincs)

    VálaszTörlés
  4. nagyon nagyon jóó már alig várom a kövit! :)) :$ Zayn Lizzy végre:$ :) <3 ügyes vagy !:)

    VálaszTörlés
  5. nagyon angyon jóó lett már nagyon várom a kövit !! :) nagyon ügyii vagy :)):$ ezt vártam : Lizzy+Zayn :):$<3 kiváncsi vagyok örülni fog e ennek Niall :):$ <3

    VálaszTörlés
  6. Júújj ez nagyon jó lett :)):$ ari lett :)) már alig várom a folytatást :) bocsi hogy az előzöhöz nem irtam csak nem volt nagyon időm :( tanulás..:( ügyes vagy !:) <3

    VálaszTörlés
  7. Ezaaaaaz! erre vártam:D végre nemfogok veszekedni a géppelxD nagyon jó rész lett;))♥ ha látod h fenn vagyok facebookon írj rám, én is figyelni foglak:))

    VálaszTörlés