Oldalak

2013. január 11., péntek

15. fejezet


Sziasztok. itt a hétvége... Jeeeehh!!!! Én holnap ki sem fogok látszani a munkából... De nem baj, mert imádni fogom azt amit csinálni fogok! Muhaaa! Nah... Öhmm... Azt hiszem ennyi lesz, jah meg kész egy új animációm, amire ötöst kaptam, és év végén dicséretes leszek. Hmmm, ez tök jó! :D Nah nem rabolom az időtöket! Köszönöm a kommenteket, és kellemes olvasást mindenkinek! :D ♥♥

Dorinaa: Nem csak te! :P Persze benne lesz, a következőben! ♥ 
Trixi: Én??? Dehogy is... I Love Brithis Boy! ♥ Nem vagy normális.... De így szeretlek!!!!
Sophie: Hihihhi! :) Akkor azt hiszem meglepetés lesz majd a vége! :P
Stefii: Igen vele marad! :D ♥
Eszkii: Igen nagyon cuki... :D ♥♥♥
Izii: itt még csak jön a jézuska, csak egy kis szófordulat volt a jézuska! :P Hát.... Majd kiderül ;) 



Próba, és Zayn! :) 

Reggel már hét órakor már javában tomboltam, persze csak csendben, mert Patricia még javában az igazak álmát aludta. Gyorsan felkaptam a pirosas gatyámat, egy kötött felsőt, majd rá a csizmámat, aztán egy táskába pakoltam mindent. A hajamat gyorsan kifésültem. Amint mindennel megvoltam. már siettem is lefelé. Lent felkaptam egy almát, majd már mentem is. Feltettem a fülesemet, kapcsoltam zenét, és csak mászkáltam. Az almát is út közben majszoltam el. Eléggé zavart, azaz volt,hogy láttam valakik eléggé figyelnek. Ez felettébb zavart, de nem nagyon tehettem ellene semmit sem.
Amint beértem, nekiláttunk a ruháknak. Az egyik csaj pasija is eljött, aki nekilátott gitározni, majd kisebb éneklés vette kezdetét. Én csak mosolyogtam, és figyeltem a nagyon barátságos kapcsot ami kialakult. Amint rám került a sor, bementem, és gyorsan elrendeztünk mindent, és kiderült, hogy még folytam is, aminek a csajszi nem örült, de ez miatt most nagyon semmit sem tudok tenni. Gyorsan bemérte, majd mehettem is.
- Louis jön, és elviszünk Zaynhez! - mosolygott Dani.
- Köszönöm! - mosolyogtam.
Megvártam míg ő is kész lesz, megöletünk mindenkit, aztán mentünk is. Amikor leértünk, Louis már tényleg ott várt minket. Megöleltem őt, majd beültem hátra a kocsiba. Louis és Danielle elbeszélgettek, és nekem annyira nem is volt kedvem ebbe beleszólni. Nem olyan sokkal már Zayn házánál is voltunk. Én megköszöntem a fuvart és már ki is pattantam a kocsiból. Kopogtam az ajtón, majd kiabált nekem, hogy menjek, én pedig engedelmeskedtem neki. Betettem magam után az ajtót, a fogas felé mentem, ahol levettem a kabátomat, é cipőmet és a táskámat. Telefonommal a kezemben indultam Zayn felkeresésére, aki a nappaliban várt rám. A kanapén terült ki, és a tvt bámulta. Haja most nem volt felnyalva, de annyira jól nézett ki. Elmosolyodtam, majd ledobtam magamat melléje.
Ő a fejemet finoman megsimogatta, majd maga felé fordított, és iszonyatosan gyengéden csókolt meg. Amint ajkai az enyémet súrolták, a gyomrom görcsbe rándult, de nagyon élveztem. El picit elmosolyodtam, a csók után.
- Mi az? - nyomta a homlokomat az enyémnek.
- Meg kell szoknom. - mondtam.
Ő is elmosolyodott, átölelt, és maghoz húzott, én pedig boldogan húzódtam oda hozzá.
- Amúgy... Mesélj már többet magadról... - szólalt meg egy idő után. - Előttem tudod, hogy megnyílhatsz, én nem mondok el semmit senkinek sem! - kikapcsolta a tvt.
Velem szembe fordult, és én is így tettem.
- Látom rajtad, hogy magad elő húzol egy falat... De.. kérlek... Engedj be ez mögé.
Hogy a fenébe vehette ezt észre, pedig eddig nem mindenki jött rá erre. Ez a srác... Nem is tudok már rá mit mondani.
- Ezt a "falat" már pici korom óra építem. - mondtam
- De miért?
- Tudod, hogy honnan jöttem nem?
Ő finoman bólintott.
- Soha nem akartam olyan lenni mint ők! Nem akartam drogozni, kurvasággal keresni a pénzt, és olyan barátokat, akik már vagy tízszer lecsuktak valami miatt. Úgy gondoltam, ha van ez a fal, mindenkit távol tartok magamtól.
- Viszont most már kint vagy onnan... - csúszott közelebb hozzám, és megfogta a kezemet. - Nincs szükséged erre, főleg nem ha velem, vagy a srácokkal vagy. Hidd el mellettünk lehet önmagad. Hisz Louis is mindig ezt teszi, meg mind.
- Louis? Jah Szereted a répát? - nevettem.
Erre ő is elnevettem magát, majd finoman megsimította az arcomat. Közelebb hajol, és megcsókolt. Nem akartam, hogy vége legyen. Olyan finoman csókolt, ő vigyáz rám, tudom, érzem. Kezemet a tarkójára simítottam, és még közelebb mentem hozzá.
- Jössz igaz a koncertre? - motyogta.
- Igen. - mosolyogtam.
Ettől elmosolyodott.
- Most pedig nyomás ebédelni! - mondta.
Igaza lehetett, hiszen már majdnem fél egy van.  Kimentünk a konyhába, majd csak figyeltem, hogy mit csinál. Mert nekem valamit, amire hamar rájöttem, hogy rizs és valami húsos dolog. Megköszöntem, majd visszamentünk a nappaliba, ahol én kényelmesen elhelyezkedtem és falatozni kezdtem. Zayn közben pedig végig engem ölelt át, és faggatózott, hogy ízlik-e nekem. Én mosolyogva mindig igennel feleltem neki. Amikor megettem, csak mosolyogtam, és egy puszival köszöntem meg neki az ebédemet.




/Niall Horan szemszöge/

El sem hiszem, hogy Lizzy és Zayn összejöttek. Már nem mintha érdekelne, vagy valami. Lizzy csodálatos csaj, és tényleg egy jó pasit érdemel. Olyan jó, hogy velem barát között meg legelőször, és az még inkább jobb volt, hogy feloldódott. Amikor bejelentették, vagyis Zayn bejelentette, hogy együtt vannak... Kicsit lesokkolt. Lényegében még én magam sem tudom mi van...
- Minden rendben? - kérdezte Liam.
- Mi? Persze... - mondtam.
- Elizabethen agyalsz? - ült le.
- Igen! - mondtam. - Fogalmam sincs mi van. Kicsit furcsán jött ez az egész ...
Liam egy pillanatig tanakodott.
- Úgy érzed szereted? Mármint... A későbbiekben is akarnál vele lenni még?
Később? Nem tudom... Lehet.
- Nem hiszem... - mondtam.
- Szerintem csak szimplán a húgodként akarod őt védeni, ezt tök normális ám. Lizzy nagyon elbűvölő lány! - mosolygott.
- Biztos vagy benne?
Ő hevesen bólogatott, és tényleg igaza lehetett. Mármint tényleg érzek iránta valamit, de nem hinném, hogy vele el tudnám képzelni magamat. Imádom Liamet és a hatalmas eszét! 

9 megjegyzés:

  1. okés köszii <3 aranos volt Niall, kicsit sajnálom.. :I

    VálaszTörlés
  2. jó rész volt:) remélem Zaynnel fog maradni az egész történetbe:) siess a kövivel;)♥

    VálaszTörlés
  3. Én is szeretlek♥
    Jó kis rész volt, mint mindig, nagyszerű.! Te HíresÍrónő, és az vagy és PONT.! ♥♥
    Remélem hamar jön majd az új rész, és nem leszel annyira elfoglalva azzal a "Nagy Dologgal".! és ááá Niall istenem de édees.:$
    hamaaar köviit♥

    VálaszTörlés
  4. Kicsit sajnálom Niall de örülök,hogy nem szerelmes Lizzy be.
    Tiszta cuki volt Zayn amikor kérdezgette,hogy ízlik-e neki a kaja.
    Jó rész lett!
    Siess a kövi részel!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Én is imádom Liamet és a nagy eszét...meg még valamijét ami szintén nagy....a szívét! Jól gondolom, hogy előszőr roszra gondoltál? :DD
    A fejezet meg fantasztikus volt! Zayn mellett van a legjobb helyen <3 Köviiit! *-* Olyan édesek ketten!
    Meg eggyet értek Trixivel! Híres írónő vagy és ezt hidd el! Szeretleeek!<3

    VálaszTörlés
  6. Szia,nézz be hozzám,van számodra egy kis meglepetésem :D http://imadreamer99.blogspot.ro/

    VálaszTörlés
  7. nagyon nagyon jóó lett !! alig várom a kövit!:) <3
    Zayn :$ Lizzy:$:) <3 cukik együtt:) <3

    VálaszTörlés
  8. wíííííí:) nagyon nagyon jóó lett!
    ügyes vagy!:) <3

    VálaszTörlés
  9. júúúj....nagyon aranyos lett ez a rész :) <3
    alig várom már a kövit! :)
    ügyyii vagy !:)<3

    VálaszTörlés