Oldalak

2013. január 24., csütörtök

26. fejezet

Sziasztok. Ma annyi mindenre rájöttem... Olyan sok mindent csinálok egyszerre és ez kész őrület  hogy egyszerűen nem tudok leállni..... Meg még hétvégén felvesszük az első videót is. Eszméletlenül be vagyok zsongva, aminek a végeredménye két új dal lett amit gitáron betanultam. na de nem rabolom az időtöket. 
Kellemes olvasást! ♥

Dorinaa: Mindegyik a kedvencem... De azért az első volt az amikor minden beindult. Szóval... Mindegyiket imádom! xDD
Trixi: Ez igaz.. xDD Köszönöm! :) 
Lena: igen ő lesz, és köszönöm! :)
Stefii: Hamarosan kiderül, köszönöm! :)
Izii: Eltaláltad! És köszönöm! :) 



Indulás lefelé!

Ott álltak, ketten... A lány keze Zayn derekán, és Zayn is a lány derekát fogta. A lánynak lilás haja volt, és egyből tudtam ki ő. Ő Perrie a volt barátnője. Szemeim könnybe lábadtak.
- Zayn sajnálom amit tettem. Én még mindig szeretlek. - bújt hozzá Zaynhez.
Annyira odamentem volna, és lekevertem volna a csajnak, de nem tettem. Túlságosan is félénk vagyok én ehhez.
- Én is szeretlek Perrie. De...
- Lizzy... - sóhajtott fel.
- Igen, szeretem őt...
- Zayn...Én ismerem az ilyenfajta lányokat akik a süllyesztőből jöttek. Nem érdekli őket semmi más csak az, hogy felcsináld őket, és majd továbbállnak, és elveszik a pénzedet...
- Ő nem ilyen. Ő nem akar velem lefeküdni.
Nagyot nyeltem. Erre Perrie felnevetett.
- Akkor had tegyem meg amire ő nem képes!
Erre lesmárolta Zaynt, aki nem is tiltakozott, inkább csak azonnal lehúzta a lány felsőjét. Kitört belőlem minden és zokogásba kezdtem. Mind a ketten egyből oda néztek, az én szemeimből meg folytak a könnyek. Teljesen homályosan kezdtem el látni, majd a macskámat megláttam, felkaptam őt, majd rohantam haza. Hallottam, ahogy kiabál utánam, de nem érdekelt. Vele csókolózott, bevallotta neki, hogy szereti...
Sírva rontottam be a házba, majd egyenesen felrohantam a szobámba, ahol becsaptam az ajtót és bezártam. Letettem a cicámat, és a táskámat ledobtam, majd az ajtómnak dőlve zokogtam. Összekuporodtam, de hamarosan hangos lépteket hallottam.
- Lizzy nyisd ki! - püfölte az ajtót Zayn.
- Takarodj innen! - zokogva ordítottam.
- Kérlek Lizzy... - dörömbölt tovább.
- Apuuu!
 Kiabáltam.
- Most menj el Zayn... - hallottam meg apu nyugodt hangját.
Én csak sírtam és kivettem a telefont a zsebemből.
"Én és Zayn nem járunk. Perrievel jár, hiszen szeretik egymást. Senki se ítéljen el, mert nincs mire. Nem járunk!!!"
Percekig ültem ott és csak sírtam. A macskám hozzám dörgölőzött és dorombolni kezdett, én pedig csak simogattam őt.  Megcsalt... Azaz ember tette ezt velem amiben a legjobban megbízok, akire az életemet is rábíznám. Ilyen lenne a szerelem? Mikor fent vagy a fellegekben, hirtelen egy kisördög lelök onnan, és a kemény betonon végzed. Perrie volt a kisördög, én pedig a fellegekből letaszított ember. Hamarosan a csendet a telefonom hangja zavarta meg. Meg sem néztem ki volt az csak kinyomtam, és a telefonomat is kikapcsoltam.
Egy kis idő múlva már megnyugodtam, és a cicámat az ölembe kaptam majd kinyitottam az ajtót, és átbarangoltam anyuék szobájába. Kikerestem az ajándékot amit az öcsémnek akarok adni, majd elindultam lefelé. Amikor leértem lent teljes csend lett.
- Boldog születésnapot! - vettem fel egy erőltetett mosolyt.
- Köszönöm! - Adil arcán láttam hogy aggódik de nem kérdezett semmit.
Letettem a cicát, majd pedig vártam, hogy Adil kinyissa a dobozt. Amint kinyitotta, mosolyogva megköszönte, és egyből fel is tépte a dobozt, majd mosolyogva vette birtokba a laptopját. 
- Kicsim mi történt? - kérdezte anyu.
Odasétált és az arcomat simogatta. Én meghátráltam.
- Semmi... Megyek táncra. - mondtam.
Felmentem a szobámba. Átöltöztem egy melegítőruhába, a hajamat felkötöttem. A tükörbe nézve, egy kisírt szemű lány köszönt vissza rám, de nem törődtem vele. Fogtam a cuccomat, a hátamra kaptam, és már mentem is. Lent nem mondtam semmit sem csak lementem. Az út hosszabbak bizonyult mint eddig, ezzel pedig több időt tudtam gondolkodni, ami nagyon nem volt jó. Szemeimet könnyek lepték el amikor eszembe jutott az amikor Zayn és Perrie egymásnak estek. Zayn nekem azt mondta, hogy Már nem szereti őt, erre bevallotta neki, hogy szereti. Amikor beértem már szipogtam a sírás miatt. Letettem a táskámat, és kivettem belőle egy zsepit, majd kifújtam az orromat. Átcseréltem a cipőmet, és a többiektől csak egy kis susogást hallottam.
Nekiláttam bemelegíteni közben Dnaielle is befutott, és egy kis sóhaj hagyta el az ajkait mikor meglátott. Én nem csináltam semmit, csak nyújtottam tovább.
- Minden rendben? - jött oda hozzám.
- Kezdhetünk? - kérdeztem.
Elszomorodott majd pedig bólintott, és mindenki nekiállt valaminek. Danielle végig engem figyelt, én pedig úgy tettem mintha nem venném észre. A táncpróba s szokottnál is hosszabbak tűnt. Én fejben máshol jártam, és észre is vettem, hogy kicsit lassabb voltam mint eddig.
Az egyik csaj ötlete volt, hogy mivel nagy Vámpírnaplók fan ezért az egyik csajnak a dalait dolgozzuk fel, és engem akart hogy én legyek megint az a csaj. Gőzöm sincs ki ő, de nem mondtam se igen sem nemet.
A táncpróba végén úgy éreztem, teljesen elkeveredtem. Nem találtam ma helyemet, és kellemetlenül is éreztem magamat. Átvettem a cipőmet, és felhúztam a felsőmet, a többiek elmentek, és csak ott ültem és bámultam kifelé. Mi a fenéért kell ezt éreznem? Szemeimet újra ellepték a könnyek.
- Lizzy... - hallottam meg a hangot.
 Oda fordítottam a fejemet és Niall aggódva figyelt rám. Egy picit elmosolyodtam, de ő tudta, hogy ez nem igazi mosoly. Megölelt, és nem tudom miért, de belőlem kitört a zokogás.
- Ssssh.... - nyugtatott.
Érezem, hogy valaki még átölel minket. Amint megcsapott a parfümje tudtam, hogy Dani az.
- Azt mondta nem szereti őt... - szipogva mondtam. - Meg akarom lepni őt... Erre éppen bevallotta neki, hogy szereti, meg egymásnak estek...
- Perrie? - nézett rám Niall.
Én csak bólogattam.
- Az a.... - éreztem ,hogy Niall telítődik dühvel.
- Miért vigyázol rám ennyire? - csúszott ki a számon a kérdés.
- Mert a húgom vagy! - húzta ki magát büszkén.
Ettől elmosolyodtam, majd csak Niall megölelt. Elmentem a mosdóba, és megmostam az ajtómat, majd vissza a terembe. Felvettem a táskámat, és Niall erőszakosan kiharcolta, hogy hazavisz engemet.
Amikor a kocsi leparkolt a ház előtt, idegesen láttam meg Zaynt amint felénk igyekszik. Én megijedtem. Gyorsan megköszöntem, majd egyenesen berohantam a házba. Betettem az ajtót majd bezártam. Vettem egy mély levegőt, és ellöktem magam az ajtótól.
- Van torta, és isteni! - dugta az orrom alá a sütit az öcsém.
- Nem kérek... - toltam el, majd felmentem a szobámba, ahová a cicám is követett.
Bezártam az ajtót, majd letettem a cuccomat. A picike cica egyből megtalálta az ágyamat amin csak mosolyogtam. Bementem a fürdőbe, és nekikezdtem zuhanyozni. Csak álltam és hagytam ,hogy a forró víz feloldja a határtalan bánatot, és elfelejtsek mindent, akár csak egy kis időre is. 

2 megjegyzés:

  1. Ajj de sajnéltam Lizzyt :( Nem érdemelte meg és most nagyon csalódtam Zaynben :I El se hiszem, hogy ezt tette! Ki fognak még békülni?! Várom a következőt!

    VálaszTörlés
  2. Csalódtam Zaynben mondjuk hiperativ vagy mi és Lizzy nem akart lefeküdni vele,érthető hogy Perrievel megtette volna...mondjuk ez én logika :/
    Lizzy nm ezt érdemli!
    Nagyon jó lett !
    Köviit!

    VálaszTörlés