Oldalak

2012. augusztus 26., vasárnap

22. fejezet

Mielőtt belecsapnák a fejezetbe szeretnélek titeket megkérni valamire. A blogot indítottam egy versenyen és szeretném ha szavaznátok rám! Ehhez nem kell mást tennetek, mint a képet lájkolni, majd az oldalt is! mert a szavaztok csak úgy érnek ha az oldalt is lájkoljátok. Remélem segítetek nekem! ♥
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=291825507600219&set=a.291735647609205.62949.256207541162016&type=3&theater

Trixi: Köszike! ♥
demon: Nem fog haragudni ezt garantálom! :D 
Dórucika: Köszi, és nagyon aranyos tőled! Köszönöm! :) 
Izii: Igen, igen! :) 
Zsófii: Köszönöm! :D
Bogi: Igen azok! :) Hazza szemszög nem lesz, de azt elmondom, hogy azért lepődött, meg mert nem gondolta volna, hogy Zayn el fogja mondani Lizzynek, hogy szereti, de amúgy Hazza is örül nekik! :D




Újra a Bradfordi családnál!




Amint végeztek a sminkemmel, csak Zayn karjaiba bújtam. Még volt pár perc kezdésig. Bementünk, majd mondtak még pár szót, helyet foglaltunk, és percek múlva már indult is a show!
- Köszöntjük nagy szeretettem a stúdióban Elizabethet és a One Directiont!
Mosolyogtunk, majd először a srácokat bombázták. Majd aztán jöttem én.
- Lizzy. Lassan mindenhol rólad van szó. videóklip, CD... Nagyon jól megy most neked!
- Igen, de én inkább a szerencsének és a kitartásnak mondanám.
- Kitartás alatt anyukád csúfos vallomását érted? - kérdezte.
Igen... Abban egy hónapban erre is fény derült... Sajnos.
- Igen erre! - bólogattam.
- Viszont van itt még egy dolog. Tegnap együtt láttak titeket ügye Zaynnel. De most itt kint sem tagadtatok semmit. El kell áruljam nektek, hogy szerintem nagyon aranyosak vagytok együtt. Esetleg elmesélnétek ezt az egész történetet... Szakítás újra összejövetel.
Zaynre néztem, de ő csak bólintott rám.
- A szakítás az... lényegében azért volt mert az X-fakrot és a srácok. - mosolyogtam.
- Megmondom, furcsa volt... - vágta rá Louis. - Lizzy nélkül elég furcsa volt utána. Ugyanis nagyon is jóban voltunk, vagyunk!
- Mások mondták meg mit tegyek. És én elhittem azoknak akik ezt mondták. Elhittem azt, hogy ő csak hátráltatna abban amit akarok csinálni...
Csak rá néztem. Ezt nekem még soha nem mondta el.
- Zayn... És hogy-hogy csak most jöttetek össze? - tette fel a kérdést a nő.
- Amikor visszamentünk Bradfordba... Még jócskán nyár kirobbanása előtt, akkor szedtem magamon erőt, hogy újra szemébe nézhessek és bocsánatot kérjek tőle! - végig rám nézett. - De nem jól jött ki az egész... - elfordult tőlem.
- Erről mi a véleményed Lizzy? - kérdezte a nő.
- Ezt nekem még nem mondta... - mosolyogtam.
- De a szakítás után nagyon sokat voltatok együtt, miért pont most? - kérdezte.
- Féltem... - mondtam.
- Féltél? - kérdezte Zayn. - Ez de aranyos! - mondta hatalmas mosollyal az arcán.
Még tettek fel pár kérdést mindenkinek aztán pedig mentünk is. Amikor kiértünk, Zayn megfogta a kezemet,én pedig felkaptam a táskámat, és már útra készen voltunk. A srácokat megöleltem, majd kocsiba ültünk, és mentünk Bradford felé.
- Mi nem jött ki jól? - néztem rá.
Ő rám kapta a tekintetét.
- Niall.... - mondta. - Bejöttél neki, és én neki segítettem.
- De miért?
- Nem tudom... És te miért nem mondtad el, hogy szeretsz? - kérdezte.
Zavarba jöttem, és csak lehajtottam a fejemet.
- Szeretlek..
Nevette. Majd csak megcsókoltuk egymást. Keze a combomon volt majd csak egy szoknyám alá csúsztatta a kezét de megállítottam őt. Kicsit elszégyelltem  magamat és lehajtottam a fejem. Ő visszatette a kezét nyugodtan a combomra, míg a másikkal közelebb húzott magához.
- Semmi baj... - suttogta a fülembe.
Én a fejemet a vállára hajtottam, és csak utaztunk tovább. Az úton nem szóltam egy szót sem. Kicsit zavarban voltam, de talán a félelem is. Akarom... meg minden...de mégsem... ezt olyan nehéz elmondani. Félek az egésztől, ugyanis ez lesz az első és hát... Nagyon félek.
Amint megékeztünk Bradfordba könnyeden felsóhajtottam, majd hamar a hátuk elé parkoltunk le. Kiszálltunk,fogtunk a cuccunkat, majd csak mondtam Zaynnek, hogy inkább holnap megyek le Miriamhoz. Egyenesen bementünk.
- Anyu megjöttünk! - kiabálta Zayn, és bementünk a nappaliba.
Patricia azonnal szorosan ölelte magához Zayn, én pedig csak mosolyogtam. Majd engem is megölelt.
- Örülök, hogy újra együtt vagytok! - mondta.
Majd jött Yassar aztán meg a húgai is. Amikor mindenkit köszöntöttünk, Zaynnel felmentünk.  Én letettem a cuccomat, majd a fürdőbe vonultam. Letusoltam, majd felhúztam a pizsimet. Amikor visszamentem, Zayn mosolyogva ment el a fürdőbe. Én ledőltem az ágyba és azonnal el is aludtam.
Reggel arra keltem, hogy a nevemen szólongatnak. Nyöszörögve nyitotta ki a szememet. Zayn mosolygós arcával találtam szembe magam.
- Kész a reggeli! - mosolyogta.
Én csak csendben bólogattam, majd felültem az ágyon. Ő hátra ült átkarolt és magéhoz húzott. de a gyomrom felharsant, amitől mind a ketten csak nevetni tudtunk. fogtam egy hajgumit, összekötöttem a hajamat, majd aztán egyenesen lementünk. Lent már terített asztal várt minket. Leültünk, majd vettem egy szelet pirítóst, majd csak három szelet kis banánt. De jobb ötletem támadt, és a pirítósomból hirtelen egy maci lett. Nevettem csak ezen.
- Valakinek nagyon jól indul a reggelje! - mosolygott Yassar.
A macit azonnal lefényképeztem majd feltettem twitterre.
"Jó reggelt! Yassar szavai a macimra: ~ Valakinek nagyon jól indul a reggelje! ~ Köszönöm Yassar, én is szeretlek! :D"
Elküldtem  majd a macimat kezdtem el enni. Reggeli után segítettem Patriciának elpakolni, majd átöltöztem, átmentem Safaahoz aki megkért, hogy játsszak vele egy kicsit. Jókat nevettünk, majd egy idő után Zayn is csatlakozott, de csak figyelte, hogy mit csinálunk.
- Lizzy, ha úgy vesszük... - kezdett bele miközben Safaa elment WCre. - Akkor ma vagyunk együtt 10 hónapja...
Magamban végig gondoltam, a dátumokat, majd csak mosolyogtam.
- 10 hónap! - mosolyogtam.
Ő odahajolt hozzám és egy csókot nyomott a számra. Mérhetetlen boldogság járta át a testemet. Lehet, hogy csak pár napja jöttünk újra össze, de úgy éreztem mintha az a két év nélküle el sem telt volna. Ugyan ott folytattuk ahol abbahagytuk.
Amikor Safaa visszajött, még egy kicsit játszottam vele, majd Zaynnel úgy döntöttünk, hogy egy kicsit elmegyünk sétálni. Egy fehér pántnélküli ruhát vettem fel, aminek a szoknyája majdnem a földig leért, majd csak egy topánkát húztam csak fel. Egy kistáskába eltettem a telefonomat, és pár apróságot, majd már útra kész voltam. Zayn egy farmert és egy pólót vett csak fel, de nagyon is jól nézett kis. Direkt megkértem, hogy a haját ne zselézze fel, és ő így is tett. Bár a szemüvegét azért felhúzta, de ez egyáltalán nem zavart. A cigijét zsebre tette, meg a telefont, aztán már útra készen voltunk. Lent szólt Patriciának, majd aztán mentünk is.
Összekulcsolt ujjakkal haladtunk Bradford utcáin. Tele voltam vidámsággal és jókedvvel. Nagyon sokat beszéltünk, és nevettünk. Egy parkba mentünk és egy padra telepedtünk le.
Volt még egy dolog amit el akartam intézni. Augusztusban lesz a sulibál... És hogy miért ilyen későn? A sulit felújították, így átették az egészet augusztusra. És miért csak most jut el a tudatomig? nem tudom, csak úgy most eszembe jutott. De lehet el sem megyek. Lényegében már nem is járok abba a suliba... Szóval nem hiszem, hogy akár a meghívottak közt lennék.
Zayn átkarolta a nyakamat, majd csak egymásra néztünk és csókoltuk egymást. Én egy pillanatra belemosolyogtam, majd csak a kezemmel az arcát simogattam. Majd csak egymásra néztünk, és mind a ketten mosolyogtunk.
- Lenne egy ötletem. - mondta Zayn.
- És mi lenne az? - kérdeztem mosolyogva.
- Egy kis nyaralás! - mosolyogva nézett rám.
- És mégis hová? - néztem rá.
Ő elmosolyogott.
- Spanyolországra... - mondta.
Én csak mosolyogtam rajta és bólogattunk.
- és kik jönnének? - kérdeztem.
- Mi, akkor meg apu anyu, meg a tesóim! - mondta.
Csak mosolyogva bólogattam. Ez lesz életem valaha volt leges legjobb nyaralása, ebben teljesen biztos vagyok. Már az is roppant nagy ajándék nekem, hogy Zaynnel lehetek, és most meg nyaralni megyünk majd. Ez így csodálatos ahogy van.

5 megjegyzés:

  1. Ez is hehetetlenüüük Cukkancs lett^-^ Nagyon jó és Spanyolorszáááááág*-* Várooom máááár de nagyoooon.:ĐĐ♥

    VálaszTörlés
  2. szia ez szuper remélem A nyaralás jól sikerül zayn családja nagyon örült nekik ez a lényeg
    puszy

    VálaszTörlés
  3. Szijja ^^ Ez nagyon aranyos rész lett *-* A maci meg cuki lett :P
    Spanyolország *-* ó de elmennék oda a fiúkkal együtt!
    Hamar a kövivel! Puszika, Lena

    VálaszTörlés
  4. Sziaa!
    Bocsi, hogy eddig nem kommenteltem de egy hétig külföldön voltam. És tyűű sokminden megváltozott míg nem voltam itt, de nagyon tetszett ;) Alig várom már a következő részt(:

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jol irsz!! Imádom! Ahogy minden apro érintést és mosojt leirsz,hát az csodálatos *-* Kedvenc blogom,egész éjjel olvastam,este 12 után fogtam neki és reggel 7:30 ig elolvastam elejétől a végéig és imádooom nagyon de nagyon !! *-* Kövit kerlek minél hamarább ^-^

    VálaszTörlés