Oldalak

2012. augusztus 4., szombat

8. fejezet

Sziasztok itt is a friss! Öt komi után egyből jön a következő rész! :D Sok sikert! ♥ ♥ ♥


demon: örülök, hogy tetszett! 
Alexandra: Jaj nagyon aranyos vagy, remélem a többi is ennyire fog majd tetszeni! 
Dorinaa: Örülök, hogy tetszett! A többit is élvezd ennyire! :P 
Lena: Tudom! :) Örülök, hogy tetszik! 




Első este kettesben!




Ahogy leértem megreggeliztem, majd átmentem anyuhoz. Beszélgettünk egy kicsit, de visszamentem, mert úgy éreztem most kicsit egyedül kell lennem. A házban érv egy kicsit elidőztem a tv előtt. Majd csak kopogtak az ajtón. Amikor ajtót nyitottam a fiúk voltak azok. Niall volt legelöl. Azonnal megörültem ennek. Nevetve öleltem meg, és ő is engem.
- Jó látni, hogy semmi bajod! - mondta mosolyogva.
- Téged meg jó újra látni! - nevettem.
A srácok bejöttek, és a többieket is megöleltem. Csak ekkor vettem észre, hogy Niallnek pontosan ugyan olyan pulcsija van mint nekem. Ezen persze csak nevettünk, majd Will, Paul és még két másik pasas jöttek be. Mint megtudtam ők amolyan segédek. Mind felmentünk. Felvettem az előkészített táskámat, majd amíg a többiek vitték a cuccomat addig én átmentem anyuhoz. Dylantől csak elköszöntem és megöleltem majd anyuhoz mentem. Ő sírt, a szemeimet pedig könnyek lepték el. Megöleltük egymást, és csak öleltük egymást. Ő sírt és éreztem ahogy a könnyeim végig folynak az arcomon.
- Hívj amint odaértetek! - nézett a szemembe.
- Az lesz az első dolgom! - mondtam neki.
***
Ahogy a kocsiba ültünk, én anyunak integettem kicsit féltem. Amint a kocsi elhajtott a háztól, a kezemmel megtöröltem az arcomat. Majd csak az autó ablakán bámultam kifelé. A kocsiban leghátulra ültem, Niall pedig mellém, előttem pedig Zayn, Harry és Louis ültek, az anyós ülésen pedig Liam.
- Minden jobb lesz! - mondta Niall.
- Igen? - néztem rá.
- Bízz bennem! - mondta mosolyogva.
Én is csak elmosolyodtam, majd a fülesemet feltettem és kapcsoltam magamnak zenét. Majd csak kifelé bámultam az ablakon. Ki tudja mikor be sikerült bealudnom.
Csak arra keltem fel, hogy valaki ébrezget.
- Liz! - hallottam meg Zayn hangját. - Niall, ébresztő!
Amikor kinyitottam a szemem annyit vettem csak észre, hogy valakinek az ölében van a fejem. Felkeltem majd csak Niall is felkelt, és lényegében mind a ketten mosolyogtunk, én el is pirultam ettől. Amikor kiszálltunk, volt pár ember a szálloda előtt. Egyenesen bementünk. ahogy beléptünk, két nagyon ismerős lányt láttam. Majd leesett, hogy kik is ők. Eleanor és Danielle. A barátaikhoz léptek, mi pedig a pulthoz mentünk, hogy a szobakulcsokat megkapjuk. Louis és Eleanor, meg persze Danielle és Liam is külön szobát kaptak. Én nekem viszont döntenem kellett, hogy ki lesz az akivel együtt akarok lenni. Végül is elég egyszerű lett volna a válaszom, mert Niall, de talán mégsem olyan jó válasz lett volna, meg ötlet sem lett volna valami jó.
- Hazza.... - mondtam ki. - Persze ha nem akarsz Zaynnel vagy Niallel lenni!
- Semmi gond! - mosolygott rám.
Fogtuk a táskákat és elindultunk az emeletre. Harryvel elfoglaltuk a szobát, és lefoglaltuk az ágyakat. Én azonnal kifeküdtem az ágyon. De nem sokáig tudtam lustálkodni, mert Will lehívott minket a halba. Amikor lementünk már mondta is a dolgokat.
- Ma este lesz kis rajongói találkozó. Lizzy jobb ha te is velük mész.  - mondta.
Én csak bólogattam. Majd csak küldtem egy SMS-t anyunak, hogy megjöttünk, de nincs nagyon időm beszélgetni. Visszamentünk a szobánkba. Nagy nehezen de sikerült kinyitnom a bőröndömet, majd kivettem belőle a kezembe akadó ruhát. Egy fekete tépett farmer, és hozzá egy szürke pántos felső, majd egy fekete csipkés kardigán. Én mentem el először fürdeni, majd amikor végeztem gyorsan magamra kaptam a ruháimat. Megszárítottam a hajamat, majd csak kifésültem. Kiérve Harry már ment is. Én elővettem a pipere cuccomat, és egy kis sminket tettem fel, az egyik kis szekrény fölötti tükör segítségével, majd pár kiegészítő és már készen is voltam, vagyis csak majdnem. Felhúztam egy magas szárú tornacipőt, és már készen voltam. Közben Harry is végzett. Olyan jó volt nézni a göndör haját, amin persze csak mosolyogtam és ő is. Telefonomat lenémítva a zsebembe tettem és már útra készen álltunk.
Ahogy a halban várakoztunk, iszonyatosan sok lány várta a srácokat. Ezen csak mosolyogni tudtam. Mindenfélét kiabáltak, meg a kedvencük nevét sikították. Nem sokkal később Paul is bejött, majd már mehettünk is.
***
Amikor elértünk oda ahová kellett kicsit lesokkoltam. Eszméletlen sok ember volt. Ahogy kiszálltunk pár biztonsági körénk állt és segítettek nekünk épségben bejutni. Bent egy kis elkerített részre mentünk. A srácoknak magyaráztak. Majd ők kimentek én pedig ott maradtam. Így hát úgy döntöttem egy kicsit körbenézek.
Egy játékboltba tévedtem be, ami nagy hiba volt. Ugyanis imádom a plüssöket... Hamar választottam is magamnak egy kis macit, majd gyorsan fizettem is. A macit a kezembe fogtam majd visszamentem a többiekhez. Leültem a székre és csak vártam, hogy végezzenek. Nagyjából elég sokára végeztek, így úgy döntöttem inkább felhívom anyut.
- Szia anyu! - mondtam.
- Szia kincsem! Na hogy vagy? - kérdezte.
- Köszönöm jól, éppen a srácok dedikálnak, én me unatkoztam. - nevettem.
- Hamarosan majd ők fognak unatkozni a te dedikálásodon!
- Na de anyu! Az nem lehetséges!
Ekkor a srácok is lejöttek.
- Na végeztek, most megyek! - mondtam.
- Szia kincsem! - mondta.
- Szia!
Letettem majd a srácokhoz mentem.
- Jaj de cuki! - mondta Louis és elvette a macimat.
- Az enyém! - mondtam majd vissza vettem, és szorosan megöleltem.
Durcásan néztem rá, majd csak nevettünk az egészen. Kimentünk, egyenesen a kocsihoz, majd csak a hotelba. Amikor visszaértünk Andy és Johs már engem vártak. A srácok felmentek mi pedig ott lent maradtunk, és csak beszélgettünk. A fellépésem holnap este lesz és már egy kicsit izgulok miatta. Vagyis... Nagyon izgulok már. Egy kicsit félelmetes, hogy ilyen hamar eljutottam, ilyen messzire. De nem mintha baj lenne, mert nem baj, csak jó gyors az fix. És ég gyorsabb lesz amikor már Amerikában leszünk, és koncert hátán koncert.
Amikor a srácokkal megbeszéltem mindent felmentem a szobába. Felérve Harry elszivárgott. A fene sem tudja, hogy hová, de elment. Én leültem az ágyra. Elővettem a laptopom és bekapcsoltam. Felnéztem twitterre. Elég sok mindent történt. Lett egy-két követőm akit vissza is követtem. Majd válaszoltam pár embernek, majd írtam is.
"Holnap este fellépés.... Istenem de félek már. @Harry_Styles... Te meg hová lettél...?  De nem kell visszajönni, jó egyedül! :D" Majd elküldtem, de hamar válaszom is érkezett.
"@danielle.lizzy én... hát a melletted lévő szobába tűntem el. de ne várj...."
Csak nevetni tudtam ezen, majd csak azon agyaltam kik is vannak mellettünk. Ja hát Zayn és Niall. Én gyorsan átöltöztem a pizsimbe és bebújtam az ágyba. A macimat magamhoz szorítottam, majd csak kopogtak az ajtón.
- Tessék! - mondtam.
- Bocsi, csak Harry és Zayn nem maradnak el... - jött be Niall.
Amikor megláttam, hogy csak egy melegítő nadrág van rajta, nagyot nyeltem.
- Gye... Gyere csak! - dadogtam.
- Ne baj ha itt alszok? - kérdezte.
Én belementem majd átfordultam a másik felemre, mert ha még egy percig kell tovább néznem mentem szívbajt kapok. Hallottam ahogy befekszik az ágyba, majd csak csend telepedett le. Én nem igazán tudtam aludni. Újra csak mozgolódást hallattam, szemimet azonnal lehunytam. Hallottam, hogy odajön hozzám. Majd csak azt éreztem, hogy ajkai az arcomon vannak, és egy puszit ad. Majd éreztem ,hogy a hajam simogatja. Bármennyire is nyugodt akartam maradni, elmosolyodtam.
- Ezt miért kaptam? - kérdeztem suttogva.
Óvatosan kinyitottam a szememet. Arcvonala kirajzolódott a sötétben. Láttam ahogy egy picit elmosolyodik.
- Csak mert! - suttogta.
Én felültem az ágyban, ő pedig velem szemben ült le. Felkapcsoltam az éjjeli szekrényen lévő kislámpát. Ahogy végig néztem rajta tökéletes volt a teste, nem is egy izomtömeg, nem is az a vézna srác, pont tökéletes. El is pirultam ettől. Hajam az arcomba omlott le. Ő pedig egyik kezével az egyik oldalról eltűrte. Én még inkább csak elpirultam ettől.
- Izgulsz már? - kérdezte.
- Egy kicsit igen. - mondtam mosolyogva.
- Inkább aludj! holnap hosszú napod lesz!
Kiszállt mellőlem majd én visszafeküdtem. Ő lekapcsolta a villanyt, én pedig gyorsan egy puszit nyomtam az arcára, átfordultam a másik felemre és lehunytam a szememet. Szívem ezerrel dobogott.
Reggel a nap sütés ébresztett fel. Amikor kimásztam az ágyból és az órára néztem tízet mutatott. Hűha... Én is tudok aztán aludni! Felvettem egy melegítőnadrágot meg egy pántos felsőt. Hajamat kifésültem és kontyba kötöttem, majd már mentem is. El kezdtem a fiúkat keresni, és hamar meg is találtam őket az étteremben. Én is vettem gyorsan magamnak kaját majd Eleanor mellé ültem le.
- Jó reggelt! - köszöntem.
Mindenki nagyon kedvesen köszönt nekem is.
- Lassan inkább délelőtt! - viccelődött Louis.
- Hát nem keltett fel Niall... - mondtam és enni kezdtem a szendvicsemet.
- Mert mint este is mondtam, Aludj, mert hosszú napod lesz! - mosolygott rám.
Én is csak mosolyogtam, majd csendben elfogyasztottam a reggelit. A többiek nem mondtak semmit, így én sem mondtam semmit sem. Kicsit úrrá lett rajtam a félelem, hiszen este fellépés... És...Ki tudja ki jön el, és hogy reagálnak majd a dalokra. Ahogy végeztem ittam egy keveset, majd felálltam és egyenesen elindultam fel. Akkor felértem a szobámba, elkezdtem valami ruha után keresni a fellépésre. Kipakoltam pár lehetséges darabot, amik nekem nagyon is tetszettek. Egy fekete fűzős felső, és egy fekete csőfarmerre esett a választásom. viszont két cipő között nem tudtam választani. Egy fekete és egy virágos acélbetétes bakancs között. Gyorsan lekaptam a kettőt és twitterre felléptem fel, feltöltöttem a képet is.
"Segítsetek, melyiket vegyem fel este?"
Elküldtem, és csak vártam a válaszokat. Én inkább a virágos felé hajlottam ami azt illeti. De ahogy néztem a válaszokat, a többiek is inkább az felé hajlottak. Így félretettem azokat a ruhákat amit kiválasztottam, és a gépemmel együtt az ágyra ültem fel. Twitteren nézegetődtem, mikor eszembe jutott a kp a nyakláncról. Gyorsan megnéztem. Elég sokan írogattak hozzá, még Niall is.
"@danielle,lizzy örülök, hogy tetszik! Te is csodás vagy!"
Ettől csak zavarba jöttem majd válaszoltam is rá.
"@NiallOfficial Nem is! :P"
Elküldtem és csak mosolyogtam. Visszakövettem még pár embert, majd újra csak a fellépés keringett a fejemben...

3 megjegyzés:

  1. nagyon, nagyon tetszett, és én is alig várom már a fellépését, helyette is izgulok xD remélem hamar fent lesz a következő ;)

    VálaszTörlés
  2. Haligali :D
    Hát nagyon jó lett :D Juj Niall :P Várom már nagyon a koncertet :D
    Remélem meg lesz a várt komi :D
    Puszi,Lena (L)

    VálaszTörlés
  3. Jóó lett..:)) hamar a kövit!;D

    VálaszTörlés