Oldalak

2012. augusztus 27., hétfő

23. fejezet

És most... Roppant nagy szeretettel fogadjátok a 23 fejezetet és egyben talán az első legeslegbensőségesebb pillanatot. legeslegbensőségesebb. Igen ez az a rész amire ki kell tennem a +18-as jelzőt! Persze azért próbáltam határokon belül maradni. Remélem azért tetszeni fog majd! 

Trixi: háháhá! Spanyol még odébb lesz, de tetszeni fog nagyon! D: 
demon: Köszönöm! :) 
Lena: Köszi! A srácok nem mennek, leírtam pedig, hogy csak a Malik család megy! 
Dorinaa: Külföld? Olálá, szabad tudnom merre csavarogtál? :D :P /Amúgy ksözönöööm!/
Stefiii: 1. Istenem te nem vagy normális! xDD 2. Roppantul boldog vagyok, hogy ennyire teszik! ♥
Izii: Hát, semmit nem garantálok, de a nyaralás az jó lesz. 
Zsófii: Köszike! :D 




Minden rendben!







A másnapi programunk is el volt már tervezve. Lou áthozta a kislányát Luxot, mert neki el kellett mennie valamerre. Este jöttek át, így lényegében egész este babáztunk. Ami elég viccesen is hangzik. Zayn mondta, hogy Lou sokszor rájuk szokta bízni mert bízik bennük. Patriciát nem zavarta Yassart sem és a lányokat sem, így ez még jobb volt.
Este lent ültünk a földön, Lux alatt egy takaró volt, és a játékaival babrált. Mi csak őt néztünk és mosolyogtunk rajta. Ez a nap rádöbbentett arra, hogy Zaynből remek apuka lesz. Folyamatosan Luxot leste, foglalkozott vele, dajkálta.
Meg persze elmondta Zayn a nyaralásos ötletét és mindenki belement, és nagyon is örült. El is terveztünk mindnet, már csak a szállás van vissza, de Zayn azt mondta majd ő elintézi.
Luo est eljött a piciért, majd nagyon hálásan megköszönte, aztán pedig ment is. Mosolyogva ültünk a nappaliba és a tvt néztük.
- Úgy tűnik a One Direction szépfiúja Zayn Malik és barátnője Elizabeth felettébb jól érzik együtt magukat. Pár napja Bradfordban látták a szerelmeseket, és felettébb élvezték egymás társaságát. Nevettek, és le sem lehetett hervasztani a mosolyt arcukról. Vajon a két fiatal szerelme egy életre szóló? Hiszen köztudott, hogy Elizabeth és Zayn élete nem csak most fonódott össze. A fiatal lány alig volt 13 éves mikor először találkozott a fiatal fiúval. Több mint 9 hónapig tartott a kapcsolatuk. Az X-faktor vetett ennek véget, de most úgy tűnik az a tűz ami akkor égett most újra ég.
- Tűz? - húzta fel a szemöldökét Zayn. - Oké nem mondok semmit!
Ezen csak nevettünk. Megvacsoráztunk, aztán pedig felmentünk a szobába. Zayn bezárta maga mögött az ajtót. Én leültem a gépem elé, majd csak twitterre mentem föl. Napok óta fel sem néztem, és hát ennek a nyoma is megmaradt. Egy csomó mindenki írt nekem. A legtöbben azt kérdezték, hogy hová is tűntem el.
"Jó estét mindenkinek! Bocsássatok meg hogy eltűntem. De jól vagyok, semmi baj sincsen, és elképesztően boldog vagyok. Hamarosan nyaralni megyek, vagyis megyünk! de többet nem is akarok mondani! Legyen szép estétek! Sziasztok!"
Elküldtem majd válaszoltam a levelekre, végül pedig csak Zayn ült le, én pedig elmentem letusolni. Miközben húztam a pizsimet hallottam, hogy Zayn valakihez beszélget vagy valami. Hajamat megfésültem, majd amikor visszamentem láttam, hogy twitcamozik. Én csak mosolyogtam, majd csak elkezdem elpakolni a cuccaimat.
- Igen, Lizzy pakolászik itt mögöttem! - röhögött Zayn. - Gyere ide!
Letettem a táskámat, majd átkaroltam hátulról Zayn nyakát, és csak figyeltem. Egy csomó mindenki írt hozzá. De csak is jókat írtak. Majd mindenki azt írt,a hogy csókoljon meg. Én csak mosolyogtam rajtuk, de ezt Zayn nagyon is komolyan gondolta. Rám nézett, majd csak megcsókolt. Olyan jól esett. Mind a ketten belemosolyogtunk, majd csak újra a képernyőt néztük.
- Én megyek aludni! Sziasztok! - köszöntem el.
Egy puszit nyomtam Zayn fejére, majd könnyedén bedőltem az ágyba.
- Igen, szerencsésnek érzem magamat!
Csak ott feküdtem és figyeltem őt, meg hogy miket mond.
- 10 hónapja... - mondta amire én felnevettem. - Nem röhög!
Ő is nevetni kezdett. Még sokáig ült ott, majd kikapcsolta a gépet, és befeküdt mellém. Az oldalunkon feküdtünk, és csak figyeltük egymást.
Nem tudom meddig csináltuk ezt, közben egy-egy csókot váltottunk. De nem is érdekel, mert olyan jó volt. Majd Zayn hirtelen közelebb húzott magához, és csak csókolt. Kezével végigsimított oldalamon majd a csípőmnél megállt. Közelebb húzott magához, és a testünk teljesen összesimult. Kellemes borzongás járt át, a szívem pedig egyre csak hevesebben vert. Keze a fenekemre tévedt, majd a lábamra, amit azonnal felhúzott magához, majd lágyan maga alá gyűrt. A szívem nagyon gyorsan vert, a levegőt is elég gyorsan kapkodtam. Csókunk egyre vadabb lett, de még mindig ott volt benne az érzékenység is.
Két lábam közé telepedett le. Egyik kezével a lábamat simogatta, míg a másikkal támaszkodott, és folyamatosan csak csókolt. Amelyik kezével a lábamat simította megindult felfelé, és a pólómat kezdte el felfelé húzni, majd egy pillanatra megállt,és felemelte a fejét.
- Szólj ha nem akarod... - nézett mélyen a szemembe.
- Akarom! - mondtam.
Ő egy kis pimasz mosolyt húzott az arcára majd már csókolt is tovább. Hirtelen eltávolodott tőle, majd egy pillanat alatt megszabadított a pólómtól. Egy pillanatra felemelkedett és végignézett fedetlen felsőtestemen, majd egy mosoly kúszott az arcára és újra lecsapott ajkaimra. Zayn nem finomkodott. Ez a csók tele volt szenvedéllyel és vágyakkal. Kezemmel én is egy pillanat alatt megszabadítottam őt a felsőjétől. Kezemmel végig simítottam a hátén, majd csak átkaroltam a nyakát.  Egy pillalantra felemelkedett, majd csak a nyakamra tért át. Minden egyes kis porcikám beleremegett, de egyszerűen felemelő érzés volt.
Egyre lejjebb és lejjebb haladt. Amint a mellemet kezdte el ízlelgetni én csak halkan felnyögtem. Ő egy pillanatra rám nézett majd folytatta amit elkezdett.
Amint a köldökömhöz ért le, egy pillanatra kirázott a hideg, de éreztem, hogy egyre lejjebb halad.
- Nem... - nyöszörögtem.
Ő engedelmeskedett, majd fölém tornyosult és csak az ajkamat tépte. Mellkasán simítottam végig, és majd csak vártam ,hogy mi lesz. Nem kellett sokat várnom mert, ő neki kezdett lehámozni rólam az alsóneműmet. Én kicsit félve, de engedtem neki.
Percek múlva már teljesen meztelenül voltunk, és csak csókoltuk egymást. Zayn jó párszor legeltette rajtam a szemét. De nem éreztem ez miatt kellemetlenül magamat. Inkább jól esett, hogy tetszem neki. 
Amint az óvszert felhelyezte és belém hatolt egy pillanatra mást szem éreztem csak fájdalmat. Nem tagadom le. Mert nem tudnám. Fejemet Zayn vállba fúrtam bele. Ő egy pillanatra megállt majd mozogni kezdett. A fájdalom hamar elillant, majd csak visszadöntöttem a fejem a párnára. Ő szenvedélyesen csókolt, a kezeimet pedig a hátán hagytam és simogattam. Ő a fejem mellett könyökölt. Néhányszor csak belenyögtem a csókba, de hihetetlenül jól esett.
Amikor nem csókolt akkor csak istenítve nézett szemembe, majd végig rajtam, és ettől borzongás járt át.
***
Reggel nagyon boldogan ébredtem fel. Zayn a fedetlen hátamat simogatta.
- Jó reggelt! - néztem rá mosolyogva.
- Ennél szebb nem is lehetne. - mosolygott és egy csókot nyomott a számra.
Elmosolyodtam, majd egy pillanatra még hozzá bújtam és a fejemet a mellkasára hajtottam. Kellemes volt a belőle áradó melegség, és szimplán csak jól esett.
- Annyira nem akarok most innen elmenni, de letusolok... - mondta.
Én arrébb kúsztam, ő pedig felkelt, magára kapta a nadrágját, majd fogott pár holmit, kinyitotta az ajtót majd már ment is. Amint betette az ajtót, én felhúztam az alsómat, majd csak a pólóját kaptam magamra. Elővettem a táskámból, egy rövidnadrágot, és egy fekete felsőt, majd pár fehérneműt aztán pedig csak az ágyra dobtam le.
Amint ő visszaért én már mentem is. Letusoltam de csak a tegnap este járt a fejemben. Az érintései a csókjai, a mozzanatai.
Amikor végeztem a tusolással felöltöztem, majd csak kisminkeltem magamat.
- Bejöhetek? - hallottam meg Zayn hangját.
Kinyitottam az ajtót ő pedig csak bejött. Én a hajamat csináltam, majd beletúrtam és csak rá mosolyogtam. Ő egy pillanat alatt magához húzott és csak megcsókolt. Nevettünk, majd ő csak nekilátott fogat mosni én pedig egy gyors kis fésülködést tartottam, majd jött Patricia is.
- A szennyes? - kérdezte.
- Bent van minden! - mondtam.
- Anyu ma mi visszamegyünk Londonba. És esetleg majd ti is jöhetnétek... - mondta Zayn.
Patricia belement, így ma este midnek együtt megy haza.
Mindenki a konyhaasztalnál ült le. Csendben reggeliztünk, mikor nekem hirtelen csörögni kezdett a telefonom, elő vettem és Rose neve köszönt vissza rám.
- Beszélj vele... - mondta Zayn.
Felkeltem, bementem a konyhába és felvettem.
- Mond... - szóltam bele.
- Kicsim... Aggódtam érted, nem találtalak otthon, a bátyád is aggódik.
Elnevettem magamat.
- 1 hónap alatt tetté a fejemre, a bátyámat meg hagyd ki ebből, vele tegnap beszéltem! - mondtam kissé hangosan.
- De én tényleg aggódom érted...
- 17 évig hazugságban neveltél fel. És ebben a több mint egy hónapban még annyit sem írtál nekem, hogy en haragudj. Szerinted én valaha is meg fogok neked bocsátani? Nem! És kérlek ne hívogass többé! - förmedtem rá majd lecsaptam a telefont.
Ott álltam, és hagytam, hogy egy könnycsepp végig folyón az arcomon.
- Minden rendben aranyom? - jött oda hozzám Patricia.
- Sajnos nem... - mondtam.
Ő odajött és megölelt.
- Ha bármi segítség kell, csak szólj! - mosolygott rám.
Ettől én is csak mosolyogni tudtam, majd megköszöntem neki. 

5 megjegyzés:

  1. Köhöm...hát ehhez tényleg nem tudok semmit mondni/írni, csak annyit hogy térjél észhez és írj 1 könyvet.! Tiszta művészien leírtál mindent, nem lett túl kevés, sem túl sok. Minden pont jó lett.! Ha így haladsz remeeek írónő lesz belőled.! Tényleg csak így továáb, siess a következővel, és még egyszer mondanám: FANTAZSTIKUS.!!! csupa nagybetűvel.:Đ♥

    VálaszTörlés
  2. Háét persze, hogy elárulom, nem egy nagy hely Romániában voltam, mivel van ott pár barátom, nagyon jól éreztem magamat!
    ÉS ez a rész...tyűű nagyon tetszett! ÉS olyan aranyosak együtt ;) Igyekezz a következővel(:

    VálaszTörlés
  3. Imádooomm!!! IMÁDOM,IMÁDOM,IMÁDOM!! Nagyon jo az uj rész is mind mindig :D Köviiit kérlek *-* Te vagy a legjobb ! A blogod a kedvenc blogom !

    VálaszTörlés
  4. Szia.
    Höhö hát erre most nem tudok írni semmit mivel még mindig nagy szemekkkel bámulok magam elé :D
    egyszerűen fantasztikus ahogy mindent olyan precízen leírsz :D én a helyedben tényleg megfontolnám azt, hogy egyszer kiadsz egy könyvet :) én tuti megvenném és olvasnám :P

    VálaszTörlés
  5. Nem jutok szóhoz!!!!
    Csatlakozom Trixi-hez és Dóruci-hoz!! ÍRJ EGY KÖNYVET!!!!!!
    Hamar a kövivel. Puszi,Lena

    VálaszTörlés