Oldalak

2012. szeptember 18., kedd

45. fejezet


Bocsi, de ez nagyon lightos feji lett, remélem azért megtiszteltek a kommentekkel! :$ 
Előreláthatólag még 4-5 fejezet van vissza! :D És remélem az is nagyon tetszeni fog majd nektek. Ebben más sok minden ki fog derülni, ennyit elmondok. 
Amit még el kell mondjak, hogy a következő blog főszereplője még kilátástalan, mert ki Miley ki Mollyra voksolt. Kicsit nagyon nem tudom eldönteni! De hát majd lesz ami lesz! :) 

Dorinaa: Nyugalom, nem tervezek semmi ilyet! :) 
Stefii: Ilyen lesz! Hát azért az még nem olyan biztos, de igyekezni fogok! 
Trixi: Csitt van! Most meg fogod tudni! Szóval viruuulj! xDD 
Izii: Ezt jó hallani! Amúgy én őszintén elmondom neked, hogy szerintem a való életben is ilyen kedvesek lehetnek, de ez csak az én véleményem! 
Zsófii: Kösziii! :) 
Bogi: Hát nem nagyon tervezem... :) Kezdek félni tőled, te mindig fenyegetsz engem! xDD De azért szeretleeek! :) 





Remélem kislány!!!! 

/ Pár hónappal később/



Jelen pillanatban majdnem hét hónapos hónapos terhes vagyok, és elég szépen ki is kerekedtem már. Annyira boldog vagyok, és mindenki aki körülöttem van. Zaynnel madarat lehetne fogatni annyira felpörgött az utóbbi hetekben. A srácok is nagyon boldogok, és mindenki valamivel besegít nekünk, Amit nem is értek, hiszen mindenünk megvan. Zayn és a csapat tovább koncertezik, mert nem engedtem meg Zaynnek, hogy miattam lefújják a koncerteket. Egyetlen elvárásom csak az volt, hogy lehetőleg amikor eljön  a nagy nap, legyenek ott.
A sajtó a vártnál is jobban kezelte ezt az egészet. Eddig csak jókat hallottam vissza, és őszintén remélem, hogy ez a végéig így is marad. Hamarosan újra orvoshoz kell majd mennem, ultrahangra, és akkor már képeket is kapunk a kicsiről, és nagyon is remélem, hogy a nemét is ki tudjuk majd deríteni. Mivel még most fogjuk ugye megtudni a kicsi nevét, még semmit sem vásároltunk, de amint megtudjuk, biztos, hogy elmegyünk vásárolni.
A rajongóimat sem hagyom persze cserben. Folyamatosan videó naplókat csinálok, meg persze amit kapok kérdéseket is megválaszolom. Képeket is sokat teszek fel, és ez rettentően jól esik, mert mindenki olyan kedvesen reagál ezekre.
Zayn kezében a gépe meg mindig kattog, és meg kell mondjam egészen nagyon jó képeket csinál. Nagyon sok kép készült már eddig rólam, és persze kettőnkről is.
Reggel elég nyúzottan keltem fel. Alig aludtam, mert hát a kicsi nem nagyon engedte. Eléggé mozgott, és nagyon rugdalózott. Próbáltam csendesen viselni a dolgokat, hiszen Zayn mellettem aludt, ezért átmentem a másik szobába, és próbáltam lenyugodni.
Kikászálódtam az ágyból, és visszabotorkáltam a másik szobába. Mire benyitottam volna Zayn már jött is.
- Jó reggelt! - öleltem meg őt mosolyogva.
- Hol voltál?
- A kicsi nem hagyott, a másik szobában aludtam, nem akartalak felkelteni a mozgolódásommal. - néztem fel rá.
Ő a szemét forgatta, majd pedig beengedett a szobába. Én egy laza fekete melegítőnadrágot húztam fel, föléje egy pántos felsőt. Még Danival voltam el vásárolni egy pár ilyen mamaruhát, de amúgy nem nagyon éreztem fontosnak, mert hát Zayn felsőiben is remekül elvagyok, ő meg örömmel adja nekem. Felvettem még egy pulcsit, majd pedig fogtam a táskámat és a telefonomat, majd lementem. A fürdőben megigazítottam a hajamat, aztán pedig Zayn által készített reggelinek ugrottunk neki.
Ahogy beültünk a kocsiba, izgalom lett rajtam úrrá. Alig vártam, hogy ott legyünk, behívjanak, és megtudjuk, hogy a kisbaba fiú-e vagy lány. Most leginkább ez a gondolat foglalkoztatott.
Amikor odaértünk, kézen fogva mentünk be. Leültünk ahová, kell majd pedig vártunk. Volt néhány kislány akik odajöttek hozzánk, de mi vidáman tettük amire kért minket. Nem telt el sok idő mikor hívtak, majd Zaynnel karöltve bementünk.
- Látom megint együtt jöttek! - mosolygott kedvesen az orvosom.
- Ez egyértelmű! - karolt át Zayn.
Még beszélgettünk, majd le kellett vennem a pulcsimat, felfeküdni az ágyra, és feltolni a felsőmet.
- Akkor kezdjük.
Összeszorítottam a szemem, mert nagyon hideg volt az a valami amit rám kent. majd újra kinyitottam a szememet, és figyeltem a képernyőt. Hamarosan fel is tűnt a csöppség. Anynira jó volt őt úgy ott nézni.
- Úgy nézem, hogy kislány lesz!
Zaynre néztem aki mosolyogva figyelte a képet. Még mondott pár dolgot, de alig bírtam figyelni, az a pici bogárka érdekelt csak.
A képekkel a kezünkben mentünk ki.
- Akkor mi legyen, akarunk venni már holmikat? - kérdeztem.
- Én persze, de te? Nem vagy fáradt? - nézett rám.
- Egyáltalán nem! - nevettem.
Beültünk a kocsiba, Zayn a képet nézte, majd a táskámba tette, aztán pedig mentünk is valami bolt felé. Ahogy a bolthoz értünk én teljesen felpörögtem.
Először elmentünk nekem venni inni, majd utána tértünk át a babaruhás részlegre. Én egy csomó mindent találtam, amibe azonnal bele is szerettem. Olyan sok jó holmi volt, hogy szinte extázisba esett az ember. Zayn is nagyon sok minden érdekes dolgot talált, és elég sok mindent össze is szereztünk.
Otthon eddig csak az ilyen ágy, pelenkázó, szekrény, ilyenek vannak meg. De úgy tervezem, hogy Zayn egy hétig nem lesz itthon, hogy addig én teljes mértékig kialakítom a szobát, mert még a vendégszobába van pakolva minden. Ezt persze Daniellel és Eleanorral is lebeszéltem, és jönnek is segíteni. Mondjuk majd a festékeket meg ezeket szerintük majd valamikor holnap, vagy a közeljövőben fogjuk beszerezni.
Egy csomó ruhát beszereztünk, és pár még fontosnak mondható dolgot. De ami tényleg nagyon, de nagyon kelleni fog, azt majd inkább a következő hónap vége felé. Hiszen nem mindent azonnal kell beszerezni.
Amikor hazaértünk felpakoltunk mindent a szobába, aztán a kicsi leendő szobájába mentünk be.
- Nem tudom te hogy vagy vele... De én már a nevén gondolkodok! - mondtam.
- Én, és még ötletem is lenne rá.
- Na ki vele! - mosolyogtam rá.
Átkaroltam a derekát és ő is az enyémet.
- Mi lenne ha egy angolos és egy muszlim jelentésű neve is lenne...
Az ötlet nekem roppant jól hangzott.
- És mi az ötleted? - kérdeztem tőle.
- Farhana  - olyan szépen csengett az ő szájából.
- És a jelentése mi? - kérdezte.
- Boldogság.
Arcára egy hatalmas mosoly kúszott fel.
- Kamilah Farhana Malik! 

3 megjegyzés:

  1. Wíííííííííííííííííííí de cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii*-* Isteneeem de édeseeek:$ KicsiLizzy leeeeeeeesz.:$ Aki nem Lizzy de nem baaaaaj.! :DDD vírulok ezerrel.:ĐĐ

    VálaszTörlés
  2. Ohh ennél jobb már nem is lenne a történet (: Jaj olyan jó minden! Kiváncsi vagyok ennek a történetnek hogy elsz vége ;)

    VálaszTörlés
  3. Juuuj *----* Nagyon jó rész lett! Imádlaaaak!!! <3 Majd még lenne pár kérdésem csak már nekem is suli van így nem tudom,hogy mikor tudnánk beszélni.De valahogy megoldjuk.(remélem) Szeretlek!!! :* <3

    VálaszTörlés